LG Optimus G nå tilgjengelig i “sommer” hvit

Vi er alle litt lei av det faktum at de fleste smarttelefonmerker er så nøytrale at de bare bruker svart i de fleste terminalene. Dette er ikke tilfelle LG siden du har bestemt deg for å få tak i LG Optimus G i hvit “sommer” (det var det han ønsket å kalle denne fargen LG). Det er nesten tilgjengelig i Spania, selv om vi foreløpig bare kan få det med Orange-selskapet, eller ved å kjøpe det gratis, vil de andre telefonselskapene måtte vente en stund.

LG Optimus G Hvit

Som vi ser på bildene, selv om telefonen har vært “kledd i hvitt”, er den fremre delen fortsatt svart, akkurat som det ble gjort med LG Nexus 4.

Tilsynelatende er det eneste som er besluttet å endre fra dette Optimus G det er fargen, siden interiøret forblir praktisk talt det samme. Husk at LG Optimus G har en 4,7-tommers skjerm og en oppløsning på 1 280 x 768 piksler, Snapdragon S4 Pro 1,5 GHz firkjerne-prosessor, et 2,100 mAh batteri, 2 GB RAM, 13-bak kamera megapiksler og 32 GB intern lagring. Det vi ikke vet ennå, er fra operativsystemet som muligens er mye mer oppdatert enn det for den opprinnelige svarte versjonen som LG ga ut den gangen.

Prisen på dette «Hvit utgave»Hvem vil selge oransje Det er foreløpig ikke klart, men så snart vi vet noe, vil vi fortelle deg det. det er gratis pris er 599 euro. Tilgjengelighetsdatoen er ennå ikke bekreftet, men vi tror ikke det vil ta lang tid før LG og Orange blir enige om utgivelsen deres.