LG Optimus G og G Pro, Android 4.4-oppdatering i ovnen

LG OPTIMUS GYG PRO ANDRID 4.4

I løpet av de siste årene har LG-kampanjen posisjonert seg i markedet med terminaler med svært avansert maskinvare, sammen med de to siste Nexus-terminalene har selskapet lansert en serie terminaler på markedet, som begge er de LG Optimus G Som LG Optimus G Pro.

I henhold til den siste informasjonen er disse to terminalene i ferd med å motta Android 4.4 Kit Kat. Og det er slik vi har blitt informert om at firmwareversjonen ville være i sluttfasen av testingen for å bli utgitt for publikum.

Vi blir også informert om at ved siden av den nyeste versjonen av Android ville vi ha en ny funksjon som heter banke på, som lar oss låse opp skjermen ved å trykke to ganger på skjermen.

Vi har tidligere hatt rykter om oppdateringen av Optimus G, men det viste seg å være bare en liten firmware-modifisering for å støtte 4G.

Forhåpentligvis er det nå en fullstendig oppdatering av operativsystemet og LG har ikke noe problem med å implementere det i disse terminalene, noe som ikke skulle skje siden denne siste versjonen av Android ble designet for å senke minimumskravene for drift.