LG Optimus G oppdaterer til Android 4.4 i Estland

LG Optimus G oppdaterer til Android 4.4 i Estland

Allerede i oktober slapp LG France fra at LG Optimus G skulle motta Android 4.4 KitKat samme oktober. Dette så ut til å være noe mer enn et enkelt rykte uten mye sannhet fordi Android 4.4 KitKat Det ble lansert på markedet 31. oktober, så LG Optimus G Jeg skulle motta den samme måned. Men nå viser det seg at LG Optimius G virkelig vil være en av de første terminalene, ikke Nexus eller GPE (Google Play Edition), som de vil motta Android 4.4 KitKatJa, i Estland.

Denne nyheten kommer fra LGs egen Facebook-side i Estland, så du kan si at det er helt offisielt at LG Optimus G begynne å motta Android 4.4 KitKat offisielt. I tillegg til oppdateringen til Android 4.4 KitKat av LG Optimus G Det er bare tilgjengelig i Estland, det er også bare tilgjengelig for operatøren Elisa fra dette landet.

Det er noe motstridende at LG Optimus G Det er oppdatert før LG G2 at vi husker at det forblir sittende fast i Android 4.2.2. Spørsmålet om millioner dollar er om denne oppdateringen kan utvides til andre land. Begynner med resten av de estiske operatørene, følger hele den baltiske regionen, når hele verden, og passerer gjennom Europa og Asia.