LG Optimus G Pro mot Samsung Galaxy S4, to FullHD ansikt til ansikt

LG Optimus G Pro vs Samsung Galaxy S4LG Optimus G Pro vs Samsung Galaxy S4

I dag, dra nytte av det faktum at de siste dagene LG Optimus G Pro Det når resten av verdensmarkedene bortsett fra det koreanske hvor det allerede ankom for noen måneder siden, vi gir deg sammenligningen av to av de dyreste FullHD-terminalene med Android-operativsystem, og med bedre fordeler, på markedet. På den ene siden vil vi ha den allerede navngitte LG Optimus G Pro og på den annen side den berømte terminalen Samsung Galaxy s4. Tilbake på dagen brakte vi deg en video der begge terminalene sto overfor hverandre ansikt til ansikt.

Samsung Galaxy s4

Terminalen som nå når de internasjonale markedene for LG-merket, er en terminal som har en firkjerneprosessor, med en FullHD-skjerm og et hovedkamera på 13 Mpx. A priori, noe veldig likt Samsung-terminalen, som vi husker har to grunnleggende versjoner, den ene med en Qualcomm-prosessor med fire kjerner og den andre med en merkevarespesifikk prosessor som har 8 kjerner ved bruk av BIG.little-teknologi. Han Samsung Galaxy s4 Den har også en FullHD-oppløsningsskjerm og et 13 Mpx-kamera.

Mål og vekt

Når det gjelder vekten, finner vi at LG-terminalen er noe tyngre siden 160 gram vender mot 131 gram Samsung-terminalen. Angående dimensjoner finner vi at Samsung Galaxy s4 vinner i dem alle. Det vil si at den er kortere, mindre bred og mindre tykk enn LG Optimus G Pro siden dimensjonene er 136,6 x 69,8 x 7,9 mm med 150,2 x 76,1 x 9,4 mm fra LG-terminalen.

LG Optimus G ProLG Optimus G Pro

skjerm

Når det gjelder skjermene, kan vi ikke si at det er en klar vinner, fordi hvis vi sammenligner de forskjellige mest betydningsfulle aspektene ved skjermene som størrelse, oppløsning, piksletetthet eller produksjonsteknologi, kan vi finne egenskaper der vinneren ville være LG-terminalen, for eksempel når det gjelder størrelsen på skjermen (5,5 tommer sammenlignet med 5 tommer fra Samsung-terminalen). Imidlertid, i andre aspekter som pixeltetthet, fordi begge skjermene har samme oppløsning (1920 × 1080), finner vi imidlertid at Samsung Galaxy s4 er mye større enn den av LG Optimus G Pro (441 ppi vs. 401 ppi).

I tillegg til andre problemer som produksjonsteknologi, vil spørsmålet om personlig smak påvirke mye når du bestemmer deg for hvilken som er den beste av de to skjermene. Vel, hvis du liker lyse og mettede farger, vil du ikke nøle med å velge skjermen på Samsung Galaxy S4 og Super AMOLED-skjermen. Hvis, tvert imot, det du liker er fargene nærmest virkeligheten, men ikke så levende som Samsung, er skjermen din utvilsomt den av LG Optimus G Pro og dens IPS + -teknologi.

kameraer

Hvis vi møter kameraene i begge koreanske terminaler, kan vi si at det praktisk talt er et teknisk slips. I begge tilfeller har de 13 megapiksler foran kameraer med kapasitet til å spille inn FullHD-video og ta bilder av lignende størrelser (4 128 x 3 966) Samsung Galaxy s4 sammenlignet med 4 028 x 3,120 ind LG Optimus G Pro). Når det gjelder frontkameraene, finner vi den samme situasjonen der begge terminalene har veldig like oppløsninger og nesten identiske bildekvaliteter. Derfor vil differensieringen av en eller annen terminal når det gjelder kameraer bli gitt av programvaren som administrerer dem. I denne forbindelse mener vi at Samsungs egenutviklede programvare ligger ett skritt foran den som ble presentert av LG i terminalen.

LG Optimus G ProLG Optimus G Pro

Operativsystemer

Når det gjelder operativsystemet finner vi forskjellige versjoner av Android i hver terminal som står foran denne sammenligningen. På den ene siden har vi Android Jelly Bean 4.1.2 for LG-terminalen og Android Jelly Bean 4.2.2 med en kunngjøring så godt som garantert at den vil bli oppdatert til Android Jelly Bean 4.3 av Samsung for Samsung Galaxy s4.

Prosessorer og minne

Når vi sammenligner prosessorer og minne, må vi gjøre det med en spesifikk versjon av Samsung Galaxy s4, som du vet har forskjellige versjoner, avhengig av markedet der det selges. På den ene siden har vi Samsung-terminalen med Exynos Octa-prosessoren eller versjonen med Snapdragon 600. Til og med en LTE-versjon med Snapdragon 800-prosessoren er allerede presentert, så vi vil fokusere på hva som kan kjøpes i Spania med større letthet som er ingen ringere enn den som er utstyrt med Snapdragon 600-prosessor.

I dette tilfellet har begge terminalene den samme prosessoren ledsaget i begge tilfeller av den samme Adreno 320 GPU. For informasjon, versjonen av Samsung Galaxy s4 med Exynos Octa-prosessor har PowerVR SGX 554MP3 GPU.

LG Optimus G Pro vs Samsung Galaxy S4

RAM-minnet som følger med hver av terminalene sammenlignet, er 2 GB, og den interne lagringen for hver av de koreanske terminalene er 16 GB eller 32 GB. Begge terminaler kan utvide intern lagring ved bruk av microSD-kort som bruker sporet som er utpekt til dette formålet, og utvider minnet med opptil 64 GB mer.

Samsung Galaxy s4

Batteri og autonomi

Når det gjelder batterier finner vi en betydelig forskjell til fordel for LG Optimus G Pro siden den har et batteri som har en kapasitet på 3140 mAh sammenlignet med 2600 mAh. Selvfølgelig, med like kraft praktisk og med et større batteri, er autonomien til LG-terminalen overlegen Samsung-terminalen. I følge produsentene LG Optimus G Pro Den har en autonomi på 598 timer i beredskap sammenlignet med 370 timer for Samsung-terminalen.

Pris

Prisen på LG-terminalen er 708 dollar sammenlignet med 765 dollar på Samsung Galaxy S4.

konklusjoner

For en veldig lik pris har vi en noe kraftigere terminal (avhengig av hvilken versjon) med en skjerm med høyere pikseltetthet på skjermen, med strammere dimensjoner og vekt og med mer oppdatert programvare, for eksempel Samsung Galaxy s4 foran en noe større terminal, med et større batteri og en halv tomme større skjerm. Forskjellene er få, men gitt Samsungs gjeldende policy om å holde det store flertallet av flaggskipene sine oppdaterte, tror vi beslutningen er klar.

Å dra nytte av den verdensomspennende lanseringen av LG Optimus G Pro, Vi etterlater deg en liste over sammenligninger av denne med en serie andre terminaler: