LG Optimus G vs Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920

En telefon som for lenge siden ble introdusert av produsenten, men nå når det spanske markedet, er den LG Optimus G. For å innse hvor sent denne presentasjonen ser ut for oss, må du bare ta hensyn til at etterfølgeren til det koreanske merket allerede er presentert og blir solgt i forskjellige land, LG Optimus G Pro det er til og med rykter om a LG Optimus G2.

Men det som virkelig betyr noe for oss er at det har vært mulig å velge denne terminalen i det spanske markedet i noen uker, så det er veldig interessant at vi kan sammenligne den med det vi for tiden finner i markedet. For dette skal vi analysere en sammenligning mellom denne terminalen, toppen av serien til LG i Spania med toppen av serien til Nokia, Nokia Lumia 920.

Design og visning

I denne delen vil ikke de to terminalene ikke ha samme operativsystem noe hindring for oss å sammenligne egenskapene til hver enkelt av dem. Når det gjelder skjermen, finner vi to terminaler som har skjermer som er veldig like i størrelse, oppløsning eller teknologi som brukes til å produsere dem. Faktisk er den eneste forskjellen vi kan finne mellom de to terminalene den minste forskjellen i størrelsen på skjermene siden den koreanske terminalen har 0,2 inches mer på sin diagonal enn Nokia-terminalen. Ellers er oppløsning og produksjonsteknikk identisk.

LG Optimus GLG Optimus G

Den lille størrelsesforskjellen, fordi skjermen til den finske terminalen er mindre, gjør et annet viktig mål i sammenligningen av skjermbilder, for eksempel at pixeltettheten er høyere i Nokia Lumia 920. Gitt at begge skjermene overskrider den teoretiske barrieren som kan skilles med det menneskelige øyet, vil denne forskjellen imidlertid ikke merkes.

Når det gjelder produksjonsteknologi, fant vi ingen forskjell siden begge terminalene har TFT-skjermer i IPS + -teknologi med HD-oppløsning (1280 × 768) som vi tidligere har bemerket.

Når det gjelder design, materialer og konstruksjonskvalitet på begge terminalene, finner vi at designen til begge, selv om de er veldig forskjellige, er svært attraktive for øyet. I dette tilfellet er Nokia mer slående på grunn av fargene som brukes mens LG Optimus G det er mye mer edruelig. Materialene som brukes gir kanskje litt mer kvalitet i den koreanske terminalen enn i den finske på grunn av bruk av glass i stedet for plasten som brukes av Nokia. Produksjonen av begge terminalene er imidlertid utsøkt, og følelsen av at begge sender til brukerne er optimal.

LG Optimus GLG Optimus G

Kamera og multimedia

I dette avsnittet, som er logisk, spesielt med tanke på kameraet, vil vi ikke se noen stor avhengighet av operativsystemet som hver av terminalene har. Derfor vil sammenligningene vi kan gjøre direkte med de rene og harde dataene.

I den koreanske terminalen finner vi et hovedkamera på 13 Mpx som gir oss mer enn anstendige bilder til å være et kamera på en smarttelefon, det vil si at det presenterer de typiske problemene med bilder med mangel på lys, støy osv. at kamerasensoren Nokia Lumia 920 Den har mer enn 50% mindre oppløsning, kvaliteten på skuddene er ikke sammenlignbare. Nokia-terminalkameraet er en fryd, og fikser nesten problemene til kameraene i smarphonene med sin Pureview-teknologi. Og vi har sagt lenge at megapiksler ikke er alt. Det er mer i videoseksjonen Nokia-terminalen presenterer et nytt stabiliseringssystem som ikke er til stede i noen smarttelefon til dags dato.

Når det gjelder resten av multimediaseksjonene på terminalene, er de veldig like som videospillere, musikkspillere osv. Er veldig like i egenskaper. Selv om det skal bemerkes at Nokia har en integrert FM-radio som uforståelig veldig vanskelig er å finne i Android-terminaler, vet vi ikke så godt hvorfor.

Prosessor og minne

Vi går allerede inn i et avsnitt der sammenligningen mellom de to terminalene ikke lenger vil kunne gjennomføres direkte, siden ved å ha hvert av forskjellige operativsystemer finner vi forskjellige kraftbehov for å tilby brukeropplevelser, som til slutt tross alt det som interesserer oss, lignende. Generelt er strømbehovene til en Android-smarttelefon noe høyere enn de som kreves av en terminal med Windows Phone for å tilby en lignende brukeropplevelse.

Snapdragon

Vi etterlater deg imidlertid litt informasjon for å gi deg en ide. Den koreanske terminalen monterer en Qualcomm Snapdragon S4 Pro firkjerneprosessor, den samme som Nexus 4 monteres, mens Nokia-terminalen monterer en prosessor fra samme produsent, men fra en tidligere generasjon og “bare” dual-core. Når det gjelder RAM-minne for å få hver enkelt til å kjøre sitt operativsystem, har vi 1 GB RAM i Nokia Lumia 920 og 2 GB i LG Optimus G. Men som vi allerede har sagt at dette ikke er avgjørende når det gjelder opplevelsen av bruk fra begge terminalene, må vi si at det er fantastisk flytende, spesielt i Nokia-terminalen.

Begge terminaler mangler et minneutvidelsesspor, og all intern lagring er redusert til 32 GB. Imidlertid har Nokia-terminalen 7 GB gratis lagring i Microsofts Skydrive-tjeneste fullt integrert i systemet, slik det ikke kunne være noe annet.

programvare

Når det gjelder programvaren, kan vi si lite fordi når man skal håndtere terminaler med forskjellige operativsystemer, vil forskjellene mellom dem komme til spille når det gjelder å ta kjøpsbeslutningen mye. For vår del kan vi bare si at begge operativsystemene er to gode produkter som gir en fantastisk brukeropplevelse for de som bruker dem, og at personlig smak kommer inn i spillet mer enn noe annet. Uten å glemme at mobilflåten i markedet for det ene og det andre skiller seg selvfølgelig mye, og at dette tydeligvis gjør LG Optimus G ha mer samfunnsstøtte enn Nokia Lumia 920.

Nokia Lumia 920

konklusjoner

Hva vi liker med Nokia Lumia 920

  • Skjermen: 4,5 tommer, 60 Hz oppdateringsfrekvens, 1280 x 768 piksler
  • Tilstedeværelsen av PureView-teknologi i 8,7 megapiksler kamera
  • Utstyr en interessant stabilisator for video
  • Det er kompatibelt med et induksjonsladningssystem
  • Det har et 2000 milliamp batteri
LG Optimus G vs Nokia Lumia 920

Hva vi liker med LG Optimus G

  • Kraftig prosessor
  • Tretten megapiksler kamera
  • Veldig elegant design
  • Bred skjerm med HD-oppløsning

Det vi ikke liker med de to er at den ikke har intern hukommelseutvidelse gjennom microSD