LG Optimus G2, 5,2-tommers skjerm og optisk stabilisator

LG-Optimus-G2-Leaked-Image-Promo-520x311

Vi får nye rykter om LGs nye high-end terminal, LG Optimus G2. På den ene siden handler ryktene om at skjermstørrelsen går opp til 5,2 tommer. På den annen side får vi også informasjon om prosessoren som vil være tilgjengelig i den nye koreanske flaggskipsterminalen og som ikke vil montere noe mer og intet mindre enn den siste og kraftigste Qualcomm-prosessoren, Snapdragon 800. Alt dette vil også være ledsaget av et minne 2 GB RAM.

Som vi ser, er alt dette ikke mer enn de samme, eller nesten, funksjonene som blir presentert av alle andre produsenter, for eksempel den nye Sony Xperia Z Ultra. Selv om den japanske terminalen presenterer noe som ikke er til stede i konkurransen som motstand mot vann og støv, vil LG-terminalen, alltid i henhold til disse nye ryktene, ha en funksjon som vil gi den en ganske stor differensiering med angående konkurransen. Denne funksjonen som foreløpig ikke er tilgjengelig i noen annen Android-terminal, er bare til stede i HTC One, og Nokia Lumia 925 er den optiske bildestabilisatoren i hovedkameraet (OIS med det engelske navnet).

Optisk bildestabilisator (OIS) er ikke nytt for digitale kameraer, men det representerer en viktig milepæl for smarttelefonkameraer. Gyroskopet oppdager effektivt rystelse av kameraet og linsen beveger seg fysisk i motsatt retning for å balansere svingningen som er indusert i telefonen.

OIS (optisk bildestabilisering)

Dette er mer effektivt enn den digitale stabiliseringen som brukes i modeller uten OIS, siden det i dette tilfellet er reell fysisk bevegelse. Digital stabilisering trimmer delene av bilder eller video som svinger, noe som resulterer i bilder eller videoer av en lavere oppløsning og tar lengre behandlingstid å stabilisere seg.

Når du tar bilder, kompenserer OIS for brukerens håndbevegelser. Dette er spesielt nødvendig ved lave lukkerhastigheter. Laboratorietester har vist at OIS produserer skarpe, uskarpe bilder med en lukkerhastighet på 1 / 7,5 sekund. For å spille inn en video, har et av hovedproblemene alltid vært produksjonen av videoer av god kvalitet. Når du holder kameraet med bare hender, er det den minste bevegelsen. Takket være de to aksjonsaksene til OIS elimineres bakgrunnssvingningene effektivt for å lage en jevn og statisk video.

En nysgjerrig ting som også presenterer LG Optimus G2 Og det som allerede har blitt lekket før, er plassering av en serie fysiske knapper på baksiden av smarttelefonen, rett under kameraet. Blant dem er volumknappene for eksempel.