LG Optimus G2, en Nexus 4 men tynnere

LG Optimus G2

Utformingen av det nye LG Opitmus G2, LGs nye topp-of-the-range enhet, får bred kritisk applaus. Designet blir sammenlignet med designet, som er så vellykket etter vårt syn, av Googles referanseterminal, Nexus 4.

I videoen som vi bringer deg i dag blir det fremhevet at det i hånden føles veldig likt hvordan Google-terminalen gjorde det med en advarsel. Han LG Opitmus G2 Den er mye tynnere enn Nexus 4. Videoen er laget av 4Leakzs kolleger, og sannheten er at kvaliteten på den er mer enn nok til å se hvordan den nye koreanske terminalen er bygget og designet på en veldig lik måte Nexus 4, spesielt foran.

LG har ikke bekreftet noe om LG Opitmus G2 selv om det forventes å bli presentert på det tidspunktet koreanerne planlegges 7. august. I videoen, i tillegg til den elegante finishen på terminalen, kan vi se en serie funksjoner i drift. På den ene siden har vi raketten, kameraets grensesnitt og låseskjermen. Alt, hvordan kan det være ellers, fungerer og blir verdsatt på en så flytende måte som mulig.

Som et sammendrag lar vi deg de egenskapene som har filtrert. Inni LG Opitmus G2 Vi kan finne en Qualcomm Snapdragon 800 ved 2,3 GHz ledsaget av 2 GB. Dette settet med prosessor og minne er ansvarlig for fluiditeten som vi kan se i videoen. Hovedkameraet til den koreanske terminalen vil være 16 Mpx. Skjermen som vil montere LG-enheten vil være 5,2 tommer med en 1080p-oppløsning som sikkert vil bli laget med IPS + -teknologi.

Når det gjelder programvaren LG Opitmus G2 vil treffe markedet med versjon 4.2.2. Det som vi vet, og inntil Google bestemmer seg for å gi ut den nye stabile versjonen 4.3, er det den siste offisielle Android-versjonen. Som vi har sett i videoen, har imidlertid LG valgt å inkludere et lag med personalisering over Googles operativsystem.

Noe av det vi kan observere i videoen, og som sjokkerer oss mest, er at det er bekreftet at LG Opitmus G2 Du vil ha volumkontrollene på baksiden, ved siden av kameralinsen, i stedet for på sidekanten, som de fleste enheter på markedet.

Uansett, og selv om mange detaljer om dette er kjent LG Opitmus G2Vi må vente til 7. august for å ha offisiell informasjon om den nye LG-terminalen.