free estadisticas Saltar al contenido

LG Velvet: kurver og flere kurver i den nye designen som har premiere på dette mellomområdet med 5G og stereolyd

abril 28, 2020

Vi vet ikke hva LG spiller med det nye mellomområdet (nytt på flere måter), men faktum er at det gir oss en av teasers og kunngjøringer med lite presedens, og nå finner vi den offisielle kunngjøringen om LG fløyel mye tidligere enn forventet. Bare forrige uke publiserte de en presentasjonsdato 7. mai, men på den offisielle hjemmesiden ser vi allerede praktisk talt alle detaljene på denne mobilen.

Vi sier at det er nytt på forskjellige nivåer fordi merket på en eller annen måte har ønsket å distansere seg fra det forrige med et nytt navn eller serie (det er verken en LG G, eller LG V, eller K eller noen annen tidligere linje), i tillegg til å se noen endringer i noen designlinjer som hadde tegnet, og som vi ikke ser i den nye terminalen. En smarttelefon fra mellomtoner Med Snapdragon 765G, og derfor med støtte for 5G, la oss se hvilke andre funksjoner.

LG Velvet-datablad

LG fløyel

DIMENSJONER OG VEKT

167,1 × 74,1 x 6,4180 gram

SCREEN

6,8 tommer 20,5: 9 Dråpeformet

PROCESSOR

Snapdragon 765G

RAM-MINNE

8 GB (skal bestemmes)

INTERN LAGRING

128 GB (skal bestemmes)

SOFTWARE

Android 10

BAKKAMERER

48 MP8 MP vidvinkel5 MP dybde

FRAMKAMERA

16 MP

BATTERI

4.300 mAh

TILKOBLING

5G

ANDRE

IP68

PRIS

Å bli bestemt

Fremre symmetri og "vanndråper" på baksiden

Takk til de teasers og fremskritt som vi nevnte der vi ikke har overrasket mye, er design. De tre bakkameraene utmerke seg i denne delen individuelt, og ikke innenfor en modul som dagens trend, hva merket kaller Waterdrop kamera (husker på en måte et drypp på baksiden).

Selv om det virkelig slående er at de har klart å lage et skikkelig tynt understell, av bare 6,8 mm, og også relativt smale (74,1 millimeter), med en vekt på 180 gram som også faller under mange nåværende mobiler. Skjermen er et 6,8-tommers panel som vi ikke har blitt fortalt om oppløsning på, men som er integrert i en ramme med hakk for kameraet foran.

Lg Velvet 02

Rammene er symmetriske, de øvre og nedre er tykkere, selv om sidene er delvis skjult av panelets store krumning. Dette, som de har kalt design 3D-bue, Det ser ut til å vise en ganske overdrevet krumning, kanskje i en vinkel som ligner Samsung Galaxy S20 Ultra eller Huawei P40 Pro, vil vi se hvordan det er i hånden når man tar i betraktning at den baksiden av vanndråper også krummer seg ganske mye og at begge er samlet i en metallisk kant.

Et alternativ med 5G og stereolyd i mellomområdet

Som vi nevnte er det en mobil med Snapdragon 765, en 7 nanometer SoC som fester nødvendig modem for å støtte 5G. Her fortsetter de også å spille mystikk og kommenterer ikke minnene, selv om lekkasjer indikerer at det vil ta 8 GB RAM og 128 GB lagringsplass (eller i det minste vil det være en av versjonene).

Lg Velvet 05

Ja de forteller oss om batteriet, det å være et batteri av 4.300 mAh (at uten å bryte rekorder ikke er dårlig for hvor tilsynelatende kompakt det virker). De indikerer ikke noe om rask lasting, så vi må vente på at merkevaren skal avsløre flere av disse detaljene som på en viss måte forhåndsbestemmer den daglige opplevelsen med terminalen.

Beste mobiler for under 400 euro (2020): Xatakas eksperters mening

Tradisjonelt har vi sett hvordan lyd har vært et godt besøkt aspekt i det minste i high-end av merket, og i denne mobilen ser vi en lyd stereo som de lover å gi en god opplevelse spesielt i videoer og spill. Trekker kunstig intelligens, med funksjon Kunstig intelligens lyd Det blir laget en analyse av innholdet som spilles, og på denne måten optimaliseres kvaliteten (for eksempel avhengig av om det er en stemme, en spilllyd, en sang, etc.).

Trippel bakkamera, med vidvinkel og la zoomen til side

Heldigvis forteller de oss litt om kameraene, for det var en av delene med færrest ledetråder. LG Velvet har et hovedkamera av 48 megapiksler, en vidvinkel med en 8 megapiksel sensor og et tredje kamera dedikert til dybdeanalyse med en 5 megapiksel sensor.

Vi ser da at LG ikke går av trippelkameraet for denne mobilen, og at den vedlikeholder som satser med vidvinkelen (Å være en av de første som la den i ryggen som et sekundært kamera), men det har ikke valgt et teleobjektiv som vi for eksempel så i går i Xiaomi Mi 10 Youth Edition (også mellomtoner). Det den har er firhjuling (pikselbinning) slik at de 48 pikslene blir værende i et 16 megapikselbilde når de kombineres og dermed oppnår bedre resultater i lite lys, forklarer de.

Lg Velvet 03

Når det gjelder funksjonene for videoForklarer LG at en justering blir brukt for å kunne skille bakgrunnsstøy fra stemmen, slik at for eksempel vindens lyd kan elimineres og stemmen høres tydeligere. Det er en justering som brukeren kan gjøre manuelt i hver situasjon, avhengig av i hvilken grad det er ønsket å redusere.

Og som vi så i LG G8X ThinQ, inkluderer LG Velvet også en ASMR-modus å lage denne typen videoer som ble moteriktig, har en stund. I utgangspunktet skjer det at følsomheten til de to innebygde mikrofonene økes til det maksimale for å fange opp støyen i detalj.

I utvikling …