LG vil ikke produsere Nexus 6

Google bekrefter det LG-nr vil stå for produksjonen den neste Nexus 6. LGs kommunikasjonsdirektør har sagt at de ikke forbereder noen Nexus. Posisjonene mellom LG og Google beveger seg bort, og det er mulig den nye Nexus-terminalen er produsert av HTC.

Han utseende at Nexus 6 kunne ha, ville være noe slikt:

Bilde - LG produserer ikke Nexus 6

Hvem lager Nexus 6?

Fortsatt i tvil om hvem som kan være den som tar over produksjonen av Nexus-terminaler, antyder mange at det vil være med HTC eller at “sagaen” av Nexus vil dø i Nexus 5. Opprettelsen av terminaler vil fortsette. en del av Google, og foreløpig er det ikke kjent noe om navneendringen, i henhold til den siste informasjonen vil de bli kjent som Android Silver.

Uten tvil vil det å gå på markedet være et vidunder som de tidligere terminalene, som var veldig vellykkede på grunn av deres kvalitet og forbedring. Inntil nå Google har forfulgt fortreffelighet i deres Produkter og det har vært vellykket. Det gjenstår bare å vente på at det kommer nye nyheter om denne terminalen, det endelige navnet og kjennetegnene. Det gode venter alltid.

Flere detaljer på Google I / O

All tvil som verserer akkurat nå vil bli løst neste uke når Google I / Osom er selskapets årlige utviklerkonferanse Fjellutsikt der det forventes mange nyheter forventet.

Tabla de contenidos