LG vil også produsere Nexus 5

LG vil overta produksjonen av ny Nexus-enhet. Google har bestemt seg for å stole på det koreanske selskapet igjen etter suksessen med Nexus 4, selv om det opprinnelig var alvorlige aksjeproblemer. Larry Page, administrerende direktør i Google, møtte Koo Bon-joon, administrerende direktør i LG, for å etablere nye allianser og dermed bekrefte produksjonen av Nexus 5.

På den annen side har vi enheten, at hvis det handler om å filtrere “Megalodon“Vi står overfor et dyr, og det kan være et supersalg om det kommer ut igjen til en pris som er så rimelig som Nexus 4.

Bilde - LG vil også produsere Nexus 5

Denne terminalen vil ha ganske bemerkelsesverdige egenskaper: a 5,2 tommers OLED-skjerm med oppløsning Full HD 1920 x 1080 piksler, a Qualcomm Snapdragon 800-prosessor formert av firkjerne 2,3 GHz, noen sjenerøse 3 GB RAM, en variabel intern lagring mellom modeller (16/32/64 GB), et kamera på 16 megapiksler med Omnivision og en 3300 mAh batteri.

Relaterte innlegg: -Google og Samsung forbereder Nexus 11-nettbrettet -Dette kan være den nye perlen fra Google, Nexus Smartwatch-Surface selger mer enn Nexus 10

via: Datahyllen