LinkedIn Connected for iPhone og iPad Forbedrer profesjonelle forhold

LinkedIn kunngjør lanseringen av LinkedIn Connected

Etter den kontroversielle tilbaketrekningen fra App Store av en av programmene sin kalt “CardMunch” til fordel for skanningstjenesten Evernote, LinkedIn er tilbake med en ny app, LinkedIn Connected.

Applikasjonen, som har fått nytt navn fra sin LinkedIn-kontakter-app, har vært helt redesignet for å tilby et mye renere og mer estetisk utseende takket være iOS 7-stil-grensesnittet.

LikedIn Connected har de samme funksjonene som forgjenger-appen

Den gratis LinkedIn Connected-appen tilbyr den samme funksjonaliteten som LikedIn-kontakter, men mer avansert enn før og ved å tilby et mye tettere forhold og koblinger mellom fagpersoner.

linkedin-connect-app-1

I motsetning til LinkedIn-kontakter, Denne nye applikasjonen fokuserer på å gi pushvarsler og påminnelser rett før møter. og viktige hendelser, i tillegg til å holde deg fullstendig informert om alle hendelsene som angår din bedrift og dets arbeidere: bursdager, stillingsendringer, nye prosjekter …

Som du ser på bildene oppdateringer og hendelser presenteres i elegante og vakkert designet faner i “kort” -format. For å utforske langs disse kategoriene, bare skyv dem fra høyre for å gå videre til den neste.

linkedin-connect-app-5

Disse er LinkedIn Connected høydepunkter:

  • Feire øyeblikkene som betyr mest: Finn ut når folk i nettverket ditt bytter jobb, blir nevnt i nyhetene, har bursdager eller jubileer for jobb og blir påminnet om å få kontakt med folk du nettopp har hatt et møte med. Nå har du en grunn til å holde kontakten med fagfolkene i ditt miljø.
  • Hold kontakten til forholdene dine: På få minutter og et par sveiper gjør LinkedIn Connected det morsommere og lettere å holde seg oppdatert med alle nyhetene fra arbeiderne i nettverket ditt. Opplevelsen som tilbys av applikasjonen, fokuserer på kontaktene dine. Den er enkel og enkel å bruke.
  • Glem “jobben” på dette sosiale nettverket: Vi har lagt merke til at vi fortsetter å forbedre mobilfunksjonene, basert på forventet databehandling, som vil overraske deg mer og mer. Når du synkroniserer kontaktene og kalenderne dine med LinkedIn Connected, kan du aktivere de mest relevante varslingene og påminnelsene rett før møtene dine.

link-tilkoblet app-7

LinkedIn håper at takket være applikasjonen vil folk som leter etter en jobb ha lettere for å finne den og mennesker med profesjonelle yrker fokuserer mer på personlige forhold til kollegene Og glem millionene av kommentarer, likes og gratulasjoner som er publisert på dette flotte sosiale nettverket.

For øyeblikket er appen tilgjengelig på engelsk og for din last ned i den amerikanske App Store.

LinkedIn Tilkoblet på video

Bli kjent med førstehånds nyheter fra LinkedIn fra CNET:

Last ned LinkedIn for iPhone og iPad

Last ned den offisielle LinkedIn-appen mens du lanserer LikedIn Connected i ditt lands App Store:

På iPadizate | Apper for iPad og iPad Mini

Del denne nyheten med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene ved å bruke knappene som vises øverst i denne publikasjonen.