Liste over iPhone og iPad som ikke lenger vil være kompatible med Pokémon GO

Hvis det har vært et spill som kan plassere en hel legion mennesker rundt i byer på jakt etter dyr og skapninger, det er Pokémon GO. Niantic augmented reality-videospill var en revolusjon i lanseringen, allerede i juli 2016.

I dag har vi visst det bare fra februar vil kjøres på enheter som har iOS 11, det vil si at enten vil den oppdatere dette operativsystemet, eller hva som er dyrere, endre terminalen til en som støtter denne versjonen.

Det kan interessere deg | Pokémon GO nå med Augmented Reality + bare på iPhone

Som Niantic har offentliggjort i en pressemelding, “I en kommende Pokémon GO-oppdatering vil vi avslutte støtte for Apple-enheter som ikke kan oppdateres til iOS 11, for eksempel iPhone 5 og iPhone 5c-modellene. Denne endringen er et resultat av forbedringer i Pokémon GO som skyver appen utover mulighetene til operativsystemene på slike enheter. Denne endringen trer i kraft 02/28/2018. Etter den datoen vil brukere som bruker de berørte enhetene ikke lenger kunne få tilgang til Pokémon GO-kontoene sine fra den enheten, eller bruke PokéCoins eller andre elementer i posene. De må bytte til et kompatibelt apparat for å fortsette å spille Pokémon GO.

Enheter som ikke er kompatible med Pokémon GO

  • Iphone 5
  • Iphone 5c
  • iPad 2
  • iPad (3. og 4. generasjon)
  • iPad mini (1. generasjon)

Det kan interessere deg | Dette er Augmented Reality-appene som tar over

Målet med Niantic er å forbedre den utvidede virkeligheten i spillet ytterligere, og det er også trenden med mange applikasjoner som opererer under iOS 11. Vi husker at den siste versjonen av Apple-operativsystemet ønsker å gi opphav til det faktum at utviklere blir enda mer involvert i denne teknologien. Forstørret virkelighet gir annerledes og mer realistisk interaktivitet med enhetene våre.

Hva vil du gjøre i februar hvis du bruker Pokémon GO og den ikke blir oppdatert? Vi venter på deg i kommentarfeltet og i våre profiler på Facebook og Twitter.

via | 9to5Mac