Uncategorized

Listed With Friends, et super vanedannende spill

Hvis du liker intelligensspill, vil du helt sikkert elske det Oppført med venner. En flott applikasjon der vi blir presentert et styre der vi må utføre matematiske operasjoner og utfordre motstanderne våre til flerspillerspill.

Dette morsomme spillet har mottatt en rekke oppdateringer de siste månedene som forbedrer spillingen og opplevelsen den tilbyr sine spillere. I dag skal vi snakke om alle nyhetene om denne tittelen strategi, intelligens og mental smidighet.

Listed With Friends har nå en online chat

Hvis du ikke kjenner Enumerated ennå, bør du vite hva det er et av de mest populære spillene i Spania, sammen med Triviates, Cienciados eller Apalabrados. Oppført har vært lastet ned av mer enn 80 000 brukere og har distribuert mer enn 1000 euro i premier gjennom fire forskjellige turneringer siden slutten av oktober.

oppført (3)

Sannheten er at etter kjøperen av dette spillet av utvikleren 1981Creations Listed har ikke sluttet å tilby nye forbedringer og oppdateringer under hensyntagen til meningene og vurderingene til brukerne.

Så i versjon 4.1 av Enumerated En online chat-tjeneste er implementert for å ha samtaler med våre venner og rivaler i full kamp, en ny funksjon som legger til andre oppdateringer, for eksempel de ukentlige turneringene vi snakket om tidligere.

oppført (1)

Men hvis vi ikke vil fokusere under spill og ønsker å fokusere på matte, har vi en sjanse til det deaktiver dette alternativet.

Andre kule funksjoner

Fra nå av blir det hver uke ukentlige turneringer med fantastiske premier, har ytelsen til personlige numre blitt forbedret gjennom scorings- og rangeringssystemer. Endelig har Enumerados nå varsler som vil sende varsler til brukere om spillene.

oppført (2)

Men … Hvordan fungerer Enumerados?

Listed har laget den nummerering… Hva er nummerering? Det er ferdigheten spillerne trenger utfordre, beregne og møte motstandere mens du planlegger en numerisk strategi gjennom matematiske operasjoner.

oppført (1)

Operasjonen er veldig enkel: Flisene med figurer (fra 1 til 9) og tilleggs- og subtraksjonsskilt må plasseres på tavlen slik at resultatet stemmer overens med den spesifiserte operasjonen. Spillene er i sving. Åpenbart og overraskende vil den spilleren som samler flest poeng gjennom hele spillet vinne.

oppført (4)

I tillegg til å være et gratis spill, ha en ny nettprat for å svi og utfordre motstandere og tilby en veldig morsom opplevelse, Oppført gir næring til matematikkvitenskapen og trener våre mentale databehandlingsevner.

Det vi likte mest

  • De originaliteten i spillmodusen og applikasjonens intuitivitet.
  • Vi kan inviter Facebook-vennene våre å spille spill online.
  • Bonuskort de tilfører et pluss av følelser og strategisk kompleksitet.

Det vi likte minst

  • Det ville være flott om Enumerados ga oss muligheten til det invitere motstandere gjennom Game Center.

video

Vil du forstå enda bedre hvordan Enumerados fungerer? Ikke gå glipp av videoen!

Last ned spill

Få gratis oppført ved hjelp av følgende nedlastingswidget:

Har du allerede spilt dette utmerkede og populære spillet? Del med oss ​​dine beste score eller ditt brukernavn i kommentarene!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK