free estadisticas Saltar al contenido

Live GIF eller Slik konverterer du Live Photos til GIF-er

abril 27, 2020

Uten tvil er en av de mest overraskende funksjonene i den nye iPhone 6s og iPhone 6s Plus Levende bilder. Takket være denne prosessen kan de nyeste Apple-smarttelefonene ta opp 1,5 sekunder før og etter et fotografi, fange og fange øyeblikkene våre med mer liv.

Men det er vanskelig å dele dette formatet med andre iPhone-modeller og med andre enheter. Derfor vil vi i dag forklare hvordan du konverterer Live Photos i GIF-format for å sende dem til venner og / eller familie.

Lev GIF

Det kan vi opprette en GIF fra et Live Photo takket være en applikasjon som heter Live GIF. Vi snakker om en app utviklet av Priime som koster € 1,99 i App Store.

Mer om iPadizate | iPhone 6s: Levende bilder og 3D Touch

Hvordan konvertere Live Photos til GIF-format

Når du åpner Live GIF, vil applikasjonen ta seg av automatisk oppdage alle våre animerte bilder Live Photos som vi har lagret på iPhone 6s. Senere må vi velge en av dem for å konvertere den i GIF eller videoformat. Det er en veldig enkel å bruke, intuitiv app med et rent og godt organisert brukergrensesnitt.

Lev GIF

Som våre kolleger fra Applesencia veldig godt indikerer, har Live GIF-applikasjonen kompatibilitet med 3D Touch-funksjonen, slik at vi kan få tilgang til hurtigaksjonsmenyen fra ikonet til nevnte applikasjon gjennom iPhone-skjermen eller Springboard 6s.

Hvis du bruker Live Photos-funksjonaliteten mye på iPhone 6s eller 6s Plus, er Live GIF en must-have-app!

Last ned Live GIF

Krever iOS 9 og er spesialutviklet for iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Du kan laste ned den fra følgende lenke:

Relatert | Slik bruker du Live Photos og 3D Touch uten en iPhone 6s

Hva synes du om denne nye applikasjonen for iPhone 6s? Tror du Live GIF er nyttig? Det stemmer at Live Photos er en fantastisk funksjonalitet, og initiativet til denne appen er bra, men er de virkelig nødvendige?