free estadisticas Saltar al contenido

Livene til de som bytter mobil nesten hver uke (for jobb)

marzo 25, 2020

Som du vet, er en av de mange tingene vi gjør på Xataka å analysere teknologiske apparater av alle slag. Vi diskriminerer ikke, vi liker alle: datamaskiner, vakuumroboter, hodetelefoner, sikkerhetsprodukter, lydstenger, TV, smartklokker … og mobilselvfølgelig. Det du ser er den skriftlige analysen (og videoen, selvfølgelig, som er ansvarlig for videopartnerne), den endelige teksten, det endelige produktet, men det som forblir bak kulissene og ikke blir sett er at De av oss som gjør disse analysene, endrer mobilen i stedet for pyjamas.

Og dette, som i teorien kan sees på som noe chachi pistache, morsomt og underholdende (som det noen ganger er), det kan også være litt … kjedelig. Jeg innrømmer at jeg ikke vet hvor mange analyser vi publiserte i fjor, men jeg tror at vi overvant barrieren på 300 blant hele gruppen av Webedia Spania, som er veldig rask. Faktum er at jeg er sikker på at mange vil tro at det ikke er så ille, og at jeg klager over visepresentasjon, så i stedet for å slippe arket som jeg dropper hver lørdag og snakker om trekkene mine, har jeg denne gangen fire kolleger ved min side som, som meg, er de dedikert (blant annet) til å analysere mobiler: Amparo Babiloni, Anna Martí, Samuel Fernández og Ricardo Aguilar. Slik slipper de det.

Den fantastiske anmeldelsesverdenen

omtale

Det sier jeg deg grosso modo hvordan er det vakre prosess med gjennomgang av en mobil. Når den når oss, tar vi den ut av esken og sørger for at den fungerer som den skal. Deretter tar vi vår personlige mobil, tar vi ut SIM-kortet (med dette har jeg en anekdote som jeg vil fortelle deg om), vi legger den i den andre mobilen, og vi må starte den fra bunnen av, med dine personlige kontoer, de daglige appene dine, spillene dine og alle trekkene du vanligvis bruker på daglig basis. Tross alt er en kritisk del av analysen å fortelle opplevelsen med enheten, så den beste måten å gjøre dette på er å bruke den som om den var din egen.

17. februar-analysen av Xataka: 8 mobiler, 4 hodetelefonmodeller og alle våre anmeldelser med notatene

Kjenner du til den fantastiske illusjonen du har når du åpner gavene til Reyes og du har en ny mobil? Det skjer med oss ​​også, minst de tre første gangene. Da skjønner du at det å analysere en mobil er en Herculean jobb, veldig tett, og at det ikke bare er å kaste noen få spill på 'Fortnite' og snakke på WhatsApp, men at du må, vel, det, analysere den i dybden. Når du tar 20 analyser, begynner du å se telefonene med forskjellige øyne.

Mine kolleger fra VidaExtra, 3DJuegos og IGN har sikkert en lignende visjon med videospill, fordi det er en vesentlig forskjell mellom å spille som hobby og å spille for jobb. På samme måte som du ikke spiller det samme når du må skrive en analyse av et videospill, du bruker ikke telefonen på samme måte når du må skrive en anmeldelse. Å ta bilder er ikke å ta bilder med kollegene på en fredag ​​ettermiddag, men også ta bilder med visse betingelser, se dem, forstørre dem, analysere dem … Det er mye mer teknisk.

Galaxy S10 Lite

Når du vil realisere, har du en dokument med 8000 ord, som er 32 ordfiner i Times New Roman 12 og 1,5-avstand. Og når vi er ferdige med å skrive, er det på tide å ta bildene på mobilen, og be om at den ikke har farger som reflekterer mye lys. Så redigerer vi dem, vi mock-ups for å illustrere ting med skjermbilder, vi modellerer, leser på nytt, korrigerer, leser på nytt, korrigerer, leser på nytt, leser på nytt (Jeg gjør dette høyt, fordi jeg er så spesiell) og allerede da blir den gjennomgått og publisert. Her kaster jeg en hanske på deg, Xatakeros, som alltid er oppdatert for å påpeke feilene som kan ha sneket seg inn etter å ha lest teksten 300 ganger.

Når vi er ferdig med en analyse, som er noe som tar dager og til og med uker, returnerer vi enheten og like etter kommer en annen, og syklusen gjentar seg. Det er på tide å laste ned alle tingene igjen, konfigurere mobilen fra bunnen av … Og igjen, og en, og en til. Alt er jijijaja til du har konfigurert totrinnsgodkjenning i alle appene dine (en anbefalt praksis, forresten) og husk at WhatsApp-sikkerhetskopien skiller seg mellom iOS og Android. Et minutts stillhet for alle meldingene som går tapt i limbo når du går fra en Android-mobil til en iPhone, vær så snill.

Livet vårt

Men hei, her har vi kommet for å snakke om boka mi (litt ja, sett de fem foregående avsnittene, hvorfor lure deg selv), men slik at kollegaene mine også kan tilby deres visjon og fortell deg hvordan de klarer det. Jeg vil bare si at jeg sekunderer absolutt alt de sier, og at vær så snill, WhatsApp, for å se den sikkerhetskopierte plattformen vær så snill.

Amparo Babiloni

Direktør for Xataka Móvil og Xataka Android

Amparo Babiloni

Å bytte mobil er historien i livet mitt. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg byttet telefon i 2019, men jeg beregner omtrent 15 eller 20 enkelt. Så langt i 2020 har jeg byttet fire eller fem ganger. Som du kan se, det er en non-stop, så jeg har allerede utviklet veldig tydelige prosesser for å overføre alle tingene mine fra en mobil til en annen uten å forårsake traumer, men dette har jeg oppnådd takket være det faktum at jeg har forenklet maksimalt og alltid dratt fra skyen.

Først legger jeg til Google-kontoene mine. Der har jeg allerede kontaktene, kalenderen, e-posten, bildene, Google Drive (jeg har inngått lagring), notater og andre elementer synkronisert.

Det neste er å installere appene jeg bruker mest, som ikke er så mange som det kan se ut, selv om jeg alltid glemmer noe jeg installerer senere. Hvis mobilen tillater meg, prøver jeg å overføre appene fra den forrige mobilen til den jeg slipper, men hvis det ikke er nødvendig å installere for hånd. Det jeg gjør er å prøve å kopiere startskjermen fra den ene mobilen til den andre, selv om jeg ikke alltid legger alt på samme sted, det gir meg litt det samme (når du bytter mobil så mange ganger at mani blir tatt fra deg).

For å logge på appene bruker jeg en passordbehandling som gjør prosessen litt enklere for meg, men den er fremdeles ganske tungvint, spesielt siden jeg har totrinnsgodkjenning aktivert i nesten alle tjenester. Når jeg er logget inn på appene jeg bruker mest (Slack, Twitter, Instagram, Telegram, etc.), er det WhatsApp sin tur.

Dette er trinnet som gir meg mest sinne. Jeg forstår ikke hvordan WhatsApp ikke tillater synkronisering i skyen som Telegram på dette tidspunktet, men hei, det er et annet tema. I den forrige mobilen, som fremdeles har SIM-en installert, åpner jeg appen og lager en sikkerhetskopi i Drive. Så setter jeg inn SIM-en i den nye mobilen og snur den. Vel, dette hvis det er Android-mobiler, mens jeg byttet til iPhone, vurderer jeg ikke en gang å prøve.

Når WhatsApp er i drift i den nye terminalen, er jeg ferdig med prosessen. Det høres ganske langt og kjedelig ut, men når du gjør det så mange ganger på slutten er det ganske automatisk. Og vel, hva skal jeg gjøre? Det er livet jeg har hatt til å leve. Det kan være mye verre ¯_ (ツ) _ /

Jobbe hjemmefra: tips og triks for telekommunikasjon fra Xataka-redaktører

Samuel Fernandez

Redaktør hos Xataka Móvil og Xataka Android

Samuel Fernandez

Det er veldig hyggelig å analysere mobiltelefoner, spesielt hvis du føler lidenskapen for teknologi som invaderer de aller fleste kollegene mine, men likevel har ulempene. Og ettersom Jose allerede kommenterer kommentarene fra kollegaene mine, er den viktigste å bytte mobiltelefoner hver to til tre. Så mye at jeg har kommet for å kaste søknader til fordel for andre nettopp av denne grunn, ved å finne de som letter den kostbare endringen mellom terminalene.

Jeg anslår at jeg i 2019 ville byttet telefon (uten å telle returen til hovedmobilen) omtrent 10 eller 12 ganger. 10 eller 12 ganger da jeg måtte sette telefonen min i flymodus, tømme WhatsApp-cachen for å kunne gjenopprette sikkerhetskopien på vei tilbake, ta ut SIM-en, sette den i en ny telefon og begynne å konfigurere fra bunnen av. Imidlertid analyserer jeg ikke iPhones, så jeg har flere fordeler enn andre av kollegene mine fordi endringen mellom Android-telefoner har blitt mer usynlig med årene.

Det verste er utvilsomt reinstallasjonen. Det ser ut til at alle produsenter lar deg hente data fra Google Play, men noen motstår (minst, heldigvis) og tvinger deg til å konfigurere fra bunnen av. Imidlertid laster mange apper allerede ned, selv når påloggingen er gjort, og resten av dere blir vant til det. Du installerer en telefon, og du vet at du må be om SMS fra Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter, etc, etc, fordi det er måten å operere med doble godkjenninger.

Som sagt, noen apper har falt ved veikanten til fordel for andre som gjorde livet mitt lettere. Google Play Music endte for eksempel opp med å forlate Spotify på grunn av sin absurde begrensning når det gjelder å fjerne enheter fra listen over brukte og tillate et begrenset antall per år. Med Dropbox skjedde det samme med meg ved å tillate bare tre enheter: Mac, iPad og mobilen på vakt. Alt for å kunne sende fotografier for analyse til datamaskinen. Resultatet? Jeg endte opp med å bruke Telegrams lagrede meldinger, beklager at jeg trenger en behagelig arbeidsflyt.

Som ting å forbedre, håper jeg WhatsApp fungerer som Telegram eller Facebook Messenger, og kan logge inn og glemme sikkerhetskopien. Eller at alle produsenter implementerer nedlasting av apper direkte fra Google Play. En annen detalj som virker tullete er å måtte rense listen over apper som er lastet ned fra Google Play fra en telefon til en annen, fordi modellen du nettopp brukte, setter apper som bare er verdt det. Som Xiaomi Mi Remote eller de spesifikke appene fra Huawei, Samsung og selskapet. Når du ikke sjekker hva du gjenoppretter fra en telefon til en annen, fylles minnet ditt med søppel.

For resten er sannheten at byttet av telefoner har blitt mer og mer behagelig. Som sagt, noen apper lastes allerede ned direkte med påloggingen, og jeg kan glemme dem. Selvfølgelig har antallet apper mitt i bruk gått ned gjennom årene for å gjøre byttet av telefoner mye mer håndterbart. Jeg sa det før, jeg trenger en behagelig arbeidsflyt når jeg går fra en mobil til en annen. Det motsatte er et problem.

Anna marti

Redaktør hos Xataka

Anna marti

Sannheten er at jeg er ganske purist i denne forstand og hver gang jeg får en mobil for å analysere (noe som kanskje skjer 25 ganger i året, har jeg aldri tenkt på å holde oversikt og kanskje det er noe sent …) Jeg gjør det som en nullmobil , nytt, som om det mottas av noen som kjøper det. Jeg ser godt på emballasjen, etc. og fremfor alt tyr jeg ikke til sikkerhetskopier. Jeg installerer alt fra bunnen av, app for app, passord etter passord, av hobbyer og av aspekter med litt mer fornuft (se hvordan det håndterer visse aspekter, som ikke legger til utbrukbare filer eller system "søppel", etc.).

Det er klart dette er mer ubehagelig enn å ty til Google-sikkerhetskopien eller hva som helst, men jeg er mer komfortabel og jeg tror det er mer tro mot opplevelsen du har når du kjøper (spesielt med tanke på brukere som ikke de er sikkerhetskopiert og starter mer enn null, og / eller kommer fra et annet operativsystem eller merke). Men jeg ser ikke engang kjedelig. Appene som jeg vanligvis installerer (basert på en standardbruk sammen med testapparatene og noen ekstra) er ikke så mange, og det er nesten mer venting på de som innebærer store nedlastinger (som ‘PUBG’) enn noe annet. Og la oss være ærlige: Jeg elsker å organisere appene som jeg vil og tilpasse grensesnittet (og forresten se alternativene til laget), det er mer en hobby enn et handikap (du må elske meg sånn).

Noe som jeg ikke alltid (og burde) gjøre er en dobbeltkopi av bildene og videoene jeg tar med hver mobil. Har dette noen gang sviktet meg (for eksempel å miste videoene eller vil hente etter analysebildene som jeg ikke har oppbevart), og selv om det har hatt en løsning er det ganske irriterende. Jeg tyr vanligvis til Photos / Drive eller Dropbox, i tillegg til en lokal kopi i alle fall. Heldigvis har det skjedd meg noen ganger.

Det som mest kan vekke nysgjerrighet er når jeg må gjøre sammenligninger. Normalt er det fotografisk og heldigvis trenger jeg ikke installere alt på hver mobil, men det er tjenester og / eller apper som er aktivert som standard (for eksempel Gmail) og det er en varslingsfestival hver gang jeg mottar en e-post (latteren er kortvarig) og jeg Jeg er enig i å deaktivere det. Her er spørsmålet om sikkerhetskopieringer noe dyrere, ja, men vel, det er å bli litt mekanisk (som Chaplin i 'Moderne tid') og gå i en ordre, liten etterspørsel tross alt (mer et spørsmål om orden og ro).

Noe som kan forbedre er hvordan Google forklarer hva hver kopi er. Det vil si at når jeg hjelper noen nyere bruker med å konfigurere sin nye mobil, forstår de vanligvis ikke at Photos går på den ene siden og kopiering av apper går på den andre, så kanskje en slags assistent ville vært bra når du er ferdig med forhåndsbelastningen. Selvfølgelig er WhatsApp-sikkerhetskopien en katastrofe, mange ganger går jeg fra å bytte den fra en mobil til en annen (spesielt fra iOS til Android) fordi jeg bruker den veldig lite på mobilen (mer på datamaskinen) og jeg ender opp med å miste mer enn jeg Jeg får trøst.

Ricardo Aguilar

Redaktør hos Xataka Móvil og Xataka Android

Ricardo Aguilar

Av grunner som er kjent for alle, må jeg bytte telefon minst en gang i måneden. Jeg har mistet kontoen i lang tid, for bortsett fra endringene jeg gjør for vurderingsgrunner, er det de konstante endringene jeg gjør med hensyn til personlig mobil, det er måneder hvor jeg perfekt kunne ha brukt 4 eller 5 telefoner.

Å bytte telefon, i det minste når det er mellom Android og Android, er ikke tungvint for meg. Det som gjør meg mer lat er spørsmålet om SIM-kortet, jeg forstår ikke hvorfor eSIM (virtuelt SIM) ennå ikke er en fullstendig demokratisert standard, og å skifte kort er en plage for meg (se etter den jævla pinchito, ta ut brettet , bytt kort … vi er i 2020, av Gud.) Ellers tar det ikke mer enn 10 minutter å sette opp en ny telefon takket være Google-verktøy på Android. Å ha absolutt alle dataene våre har fordelene.

  • Jeg la SIM til den nye telefonen
  • Jeg tenner på det
  • Jeg la opp i den første veiviseren
  • Alt lastes ned automatisk takket være Googles sikkerhetskopi
  • Alle passordene mine er lagret i Googles Smart Lock

Hovedproblemet her er at min personlige mobil er en iPhone, så jeg har gitt opp WhatsApp-sikkerhetskopier. Her klandrer jeg appen fullstendig for at den fungerer, siden den etter min mening skulle fungere i skyen som Telegram, og er multi-device. Heldigvis bruker jeg mer Telegram enn WhatsApp, og det er ikke dramatisk for meg å miste samtaler. Tilsvarende, hvis jeg laster ned en ny app på iPhone, vil den av åpenbare grunner ikke synkronisere med Android, så jeg må laste ned disse appene for hånd.

Hvordan lage en full sikkerhetskopi av en Android-mobil

Vennene mine, selv om jeg har vært sånn i fire år, frykter de fortsatt litt. Hvordan kan du bytte så mye telefon! (De forstår fortsatt ikke at jeg betaler husleien takket være disse "internett-tingene" som jeg gjør), men jeg ser det allerede som noe helt normalt. Generelt elsker jeg det, fordi jeg brenner for det jeg gjør, og jeg vil alltid prøve nye telefoner. For å være ærlig, er det imidlertid vondt i sjelen å gå fra en iPhone 11 Pro til en mellomtoner eller lav ytelse og tvilsomt kamera, selv om det er alt for vitenskap.

Til slutt er det ett spørsmål jeg blir spurt mye: Har telefonen noen gang ødelagt? I disse fire årene var det bare ett. Jeg vil ikke si modellen eller merket, jeg kan bare si at den kostet mer enn tusen euro og at det var flaggskipet. Jeg hadde på meg det med dekselet og det falt av sengen på en latterlig avstand, faktisk visste jeg ikke før jeg fjernet dekselet at det var helt sprukket. Det måtte skje en gang, ikke sant?

Denne artikkelen er del av en ukentlig seksjon av Jose García dedikert til å nærme seg teknologi fra et mer avslappet, personlig og uformelt synspunkt som vi publiserer i Xataka hver lørdag.

Disney + reduserte fra 69,99 euro til 59,99 euro for ett år: begrenset tilbud til 23. mars "src =" https://i.blogs.es/2b2608/dis/original.png

Disney + reduserte fra 69,99 euro til 59,99 euro for ett år: begrenset tilbud frem til 23. mars