contadores Skip to content

Logitech Crayon: dette er det billige alternativet til Apple Pencil

Utdanningssektoren er på hell. Selv om Apple har vært involvert i utviklingen av forskjellige løsninger for klasserom i noen år, var det først i år at selskapet har snudd seg fullstendig for å oppnå innovative tjenester og rimelige produkter for studenter. Tanken er at, som kombinerer undervisning og teknologi, de neste generasjonene kan glede seg over å lære mer, og at de gjør det på en mer effektiv måte.

Derfor, for å utvikle kreativiteten til studenter fra hele verden, har Apple presentert, på et arrangement dedikert til utdanning, nyheter som en billigere iPad med støtte for Apple Pencil. Og trofast til å gjøre alt sitt rimeligere produkterDe har også samarbeidet med Logitech for å lage et tilbehør som ligner på Apple Pencil. Logitech Crayon, en nøkkel til en hel verden av kreativitet og tankefrihet.

The Crayon, som har en form som minner veldig om den klassiske snekkerens blyanter, er laget av slitesterke materialer, for å motstå de sterke kreative utladningene til de små. Til tross for at den er ganske billigere enn Apple-blyanten, med en startpris på 49 dollar, sannheten er at du kan bruke de samme funksjonene som tilbehøret til dem fra Cupertino. Selvfølgelig vil den ikke kunne nå samme presisjonsnivå som den første, og formen er også veldig annerledes.

Det kan interessere deg | 3 nyheter med den nye og billige iPad (2018)

Med tanke på at det er et produkt designet for klasser, og ikke for et profesjonelt miljø, er de imidlertid aspekter som de vil ikke være et problem for de fleste brukere. Faktisk vil det i mange tilfeller ikke engang være verdt å vurdere det største utlegget som blyanten representerer. Den største ulempen vi ser for nå er at vi fortsatt ikke kjenner salgsprisen utenfor USA, og heller ikke når den kommer.

Og du, vil du kjøpe en Logitech Crayon i stedet for en Apple Pencil?