Løp, pølse, løp! Et morsomt spill for iPhone og iPad

Denne uken skal vi anbefale et spill der hovedpersonen er ingen ringere enn en pølse, ja, du har lest riktig: en pølse. Eventyrene som denne maten må gjennom er ganske nysgjerrige, unngå kjøkkeninnretninger som kan skade deg.

Spillet er ganske enkelt, med hjelp av fingeren du må guide pølsa slik at den ikke kuttes av guillotiner, kniver eller sirkelsager eller blir forkullet av ild. I din evne er livet til denne maten.

Det kan interessere deg | Mr Jump, et spill som du ikke vil slutte å hoppe med

Mekanikken i spillet er veldig enkelt, du må gå fremover og unngå alle dingsene som vil ta livet ditt og få deg tilbake til begynnelsen. Disse farene er kniver, maces, ild, sager og alle de du kan forestille deg og som du kan finne på kjøkkenet. Sannheten er at den har en noe svær touch.

Når du går får du mynter og premier som at alle enhetene blir frossne en stund, eller du kan glede deg over en aura av beskyttelse som du unngår kutt. like måte Du kan glede deg over skinn som gir pølsa et annet utseende. Når du går gjennom spillet, kan du til og med forvandle deg til en burrito.

Det kan interessere deg | Harry Potter: Hogwarts Mystery, en magisk RPG for iPhone og iPad

Spillet er orientert som et ekte tidsfordriv, der det ikke er noen annen strategi enn å overleve og hvordan du hver gang du mister livet tilbake til begynnelsen. relativt lett å huske hvor hindringene er. Det ideelle ordtaket for å drepe de døde timene.

Nedlastingen er gratis, men du vet, det er reklame som du kan fjerne ved å betale litt over en euro. Fortsatt er spillet verdt det fordi mekanikken er veldig enkel, men det garanterer mye moro tid, så vi anbefaler at du prøver det og prøver det.