Los Angeles Trust iPad, iPad Mini vs Nexus 7, Income EA og mer

EAs viktigste inntektskilde er App Store, foran fysiske støtter

ea-app-store-3

Vi visste allerede at iPad og iPhone hadde blitt en stor inntektskilde for videospillutviklere, men denne nyheten har overrasket oss. App Store har blitt EAs viktigste inntektskilde.

EAs viktigste inntektskilde er App Store, foran fysiske støtter

Los Angeles vil dele ut 640 000 iPad blant studentene

ipad-educacion-la

IPad-en er et veldig bra apparat for utdanningssektoren. Siden det har vært på markedet, har det blitt vist ved forskjellige anledninger, og flere og flere skoler bruker det til daglig. Los Angeles County i USA har bestemt seg for å implementere det på skolene sine og vil fordele 640 000 enheter blant studenter.

Los Angeles vil dele ut 640 000 iPad blant studentene

Apple er den nest største smarttelefoneksportøren i verden, igjen

iphone_5_htc_one_galaxy_s4_hero iPad Mini vs New Nexus 7 Hvem vinner?

ipad-mini-vs-nexus-7

Google har nettopp introdusert den andre generasjonen av Nexus 7. Nettbrettet vil konkurrere i markedet med iPad Mini og fremtidens iPad Mini 2. Vi sammenligner dens egenskaper med de nåværende Apple 7,9-tommers iPad.

iPad Mini vs New Nexus 7 Hvem vinner?

Forrige artikkelHvordan sende og motta animerte GIF-er via iMessage på iPad og iPad MiniNeste artikkelSpill og applikasjoner for iPad-nettbrettet med rabatt og GRATIS (27. juli)

Lidenskapelig om teknologi siden han husker og i årevis veldig interessert i alt relatert til Apple, dets produkter og dets filosofi som selskap. Teknologiblogger i forskjellige publikasjoner.