Løsning for alle iOS 9.3-problemer på iPhone og iPad

Løsning for alle iOS 9.3-problemer på iPhone og iPad

Mye av feil og problemer dukket opp ved oppdatering av forskjellige modeller av iPhone, iPad og iPod TouchSå mye at Apple valgte å trekke oppdateringen fra iOS 9.3 på eldre modeller.

Dette betyr at til tross for ankomsten av iOS 9.3.1, er det fortsatt mange brukere som ikke har oppdatert smarttelefonene og nettbrettene. For å være mer konkret, er implementeringen av iOS 9 84%.

iphone-6s

Blant de forskjellige problemene som vi finner i iOS 9.3, er: en aktiveringsfeil, bekreftelsesproblemer og noen spesifikke feil i iCloud, Mail og Safari. Har du noen av disse problemene? Ikke bekymre deg, for fra iPadizate bringer vi deg løsningen.

Løsning på problemet “Aktiveringsfeil” eller “Server ikke tilgjengelig”

Noen brukere får en popup med en aktiveringsfeil etter å ha prøvd å oppdatere til iOS 9.3 via iTunes på en Mac eller PC, her er løsningen:

en. Koble iPhone, iPad eller iPod Touch til en PC / Mac med USB-kabelen.

to. Åpne iTunes (sørg for at det er den nyeste versjonen).

3. Velg enheten i iTunes.

Fire. Vinduet med aktiveringsfeil skal vises.

5. Logg på med Apple-ID og passord på enheten og trykk på “Fortsett” -knappen for å aktivere iPhone, iPad eller iPod Touch.

Bilde: iOS9CydiaBilde: iOS9Cydia

Løsning på bekreftelsesfeil

Noen enheter opplever bekreftelsesfeil under oppgraderingsprosessen iOS 9.3. For å løse dette ubehagelige problemet, kan du prøve å koble enheten til iTunes ved å følge trinnene i forrige seksjon, og hvis det ikke fungerer, må du nedgradere til en tidligere versjon til Apple slipper en ny oppdatering for å løse feilen.

Hvordan nedgradere fra iOS 9.3 til iOS 9.2.1

ios9-640x336

Løsning på problemet med lenker i Safari

IOS 9.3.1-versjonen skal fikse denne feilen, men hvis du fremdeles er på iOS 9.3 og ønsker å løse problemet, bør du følge disse trinnene:

en. Gå til Innstillinger> Safari.

to. Bla nedover til du finner delen “Avansert”.

3. Deaktiver alternativet “Javascript”.

Fire. Gå tilbake til Innstillinger> Safari og trykk “Tøm historikk og nettstedsdata.”

5. Utfør en tilbakestilling på enheten din ved å trykke og holde inne Hjem-knappen og På / Av-knappen.

iOS-9-3-640x336

Vi håper du har klart å løse dine iOS 9.3 problem takket være disse enkle løsninger. Husk at hvis du er i tvil eller spørsmål, kan du publisere det fra kommentarfeltet (nederst i artikkelen) eller fra sosiale nettverk. Vi hjelper deg gjerne!