Las videollamadas grupales de WhatsApp ya son oficiales para todos

Løsninger på når WhatsApp-meldinger ikke kommer

Det er mulig at noen av kontaktene dine har sendt deg en WhatsApp-melding, og at du ikke har mottatt den, noe som er et problem fordi noe er galt. Så vi kommer til å gi deg flere løsninger du kan prøve når WhatsApp-meldinger ikke kommer.

Noen av disse mulige løsningene er ganske enkle, men andre er noe mer sammensatte. Du kan prøve noen av dem hvis du har dette problemet, og du ser at en av dine venner og familie har advart deg om at de har sendt deg en melding og at den ikke har nådd deg.

Det er også et annet vanlig problem som kan oppstå på WhatsApp, det meldingene er sentDet vil si at de ikke kommer samtidig som de blir sendt av kontaktene dine, som vi også utarbeider en artikkel med mulige løsninger på dette problemet.

Bilde - Løsninger på når WhatsApp-meldinger ikke kommer

Fungerer WhatsApp?

Det kan ha vært en WhatsApp krasjer og du har ikke funnet ut av det, noe som fører til at du verken sender eller mottar meldinger. For å sjekke om WhatsApp fungerer Sjekk statusen til tjenesten fra selve appen.

Slik har du WhatsApp med et gratisnummer

Sjekk internettforbindelsen din

Så enkelt det kan se ut, anbefaler vi sjekk om du har internettilgang fra telefonen din. Gå inn i Chrome-nettleseren eller andre som du har installert, og sjekk om du for eksempel har tilgang til Google eller et annet nettsted.

Bilde - Løsninger på når WhatsApp-meldinger ikke kommer

Slår flymodus av og på

En av mulighetene du kan prøve, selv om det virker dumt, er aktiver og deaktiver flymodus. På denne måten er datatilkoblingen og WiFi deaktivert, selv om de vil bli aktivert på nytt når du deaktiverer flymodus.

I mange tilfeller er det et effektivt tiltak som tar bare noen få sekunder, så hvis du merker at WhatsApp-meldinger ikke nå deg, ikke nøl med å prøve denne løsningen. Flymodus har også mange andre bruksområder som du bør vite om, noen av dem veldig interessante.

Bilde - Løsninger på når WhatsApp-meldinger ikke kommer

Bytt til datatilkobling

Uansett grunn, på et tidspunkt deg WiFi-tilkobling Det kan mislykkes, og blant annet får du ikke nye WhatsApp-meldinger på telefonen. Det vi anbefaler er det deaktiver WiFi-tilkobling og la bare datatilkobling.

Fungerer WhatsApp Spy?

Ved å ha Android-telefonen eller iPhone-en bare tilkoblet via datatilkoblingen, kan det hende du allerede mottar varsler fra andre applikasjoner og til og med WhatsApp-meldinger som du ikke har mottatt før.

Start telefonen på nytt

Den enkle handlingen av start telefonen på nytt Det kan være løsningen på dette og mange andre problemer. Ja WhatsApp-meldinger når ikke deg ikke nøl med å starte telefonen på nytt ved å trykke på av / på-knappen i noen sekunder til alternativet “omstart

Bilde - Løsninger på når WhatsApp-meldinger ikke kommer

Når telefonen slås på igjen, kobler du til et WiFi-nettverk eller datatilkoblingen din og ser om alle WhatsApp-meldingene du ikke har mottatt før nå begynner å gå inn.

Skriv inn WhatsApp

Det kan virke dumt, men prøver legg inn WhatsApp-applikasjonen å se om du mottar meldingene som til nå ikke kom inn i telefonen, er en annen mulig løsning.

Hvis dette fungerer for deg, må du løse et annet problem som forhindrer at meldinger når deg med mindre du skriver inn WhatsApp, det som å deaktivere alternativet “begrense bakgrunnsdata

Avinstaller WhatsApp

Et annet alternativ som du kan prøve å teste for å se om du faktisk kan motta WhatsApp-meldinger som ikke nådde deg, er avinstallere applikasjonen. Ganske enkelt avinstaller WhatsApp og installer den på nytt.

Bilde - Løsninger på når WhatsApp-meldinger ikke kommer

Selv om du i prinsippet ikke bør miste samtalene og andre multimediefiler, anbefaler vi i dette trinnet å sikkerhetskopiere meldingene og alle disse filene, både i Drive og manuelt kopiere mappene en etter en.

Deaktiverer energisparing

Du har kanskje ikke lagt merke til det, men hvis du har lite batteri og ikke får WhatsApp-meldinger, kan det skyldes energisparing. I Android, for eksempel, er det en lagringsmodus der e-post eller meldinger ikke blir sjekket med mindre du går inn i de respektive applikasjonene.

10 triks for å forbedre batteriet på smarttelefonen din

Den enkleste løsningen i dette tilfellet er koble telefonen til laderen, slik at lagringsmodus blir deaktivert automatisk, og hvis det er av denne grunn, vil alle i påvente av WhatsApp-meldinger.

Hvis du for eksempel har 15% batteri og ikke har laderen for hånden, bør du deaktivere Android-energisparing. Slik deaktiverer du lagringsmodus på Android:

  1. Gå inn til innstillinger / batteri / batterisparing. Hvis du har aktivert den, deaktiver du den.

Bilde - Løsninger på når WhatsApp-meldinger ikke kommer

I iOS kalles denne modusen annerledes, spesifikt, “lav effektmodus”Og du kan deaktivere det ved å gå inn på innstillinger / batteri / lav strømmodus.

Bilde - Løsninger på når WhatsApp-meldinger ikke kommer

Tilbakestill tilkoblingsinnstillingene

Prøv å tilbakestill innstillinger for WiFi og datatilkobling, noe som kan løse det problemet som gjør at du ikke får WhatsApp-meldinger. I Android går du til innstillinger / nettverk og internett og klikker på knappen for de tre punktene, hvor du må velge alternativet “tilbakestille Wifi-innstillinger, mobilnett, etc.”.

Bilde - Løsninger på når WhatsApp-meldinger ikke kommer

Slå av og på ruteren

Et manuelt alternativ du kan prøve er slå av ruteren og slå den på igjen Internett-tilkobling for å se om dette løser problemet med WhatsApp.

Noen av de ovennevnte mulighetene kan være løsning for når WhatsApp-meldinger ikke når telefonen dinSå ikke nøl med å prøve dem for å se om du endelig kan motta meldinger normalt.

Hvordan vet jeg hvem som besøker WhatsApp-profilen min?