Lumia 925 vs iPhone 5 vs Samsung Galaxy S4

Nokia Lumia 925

Forrige tirsdag overrasket Nokia oss med en presentasjon som brakte oss en ny terminal til Lumia-serien. Mer enn å erstatte Nokia Lumia 920 ser det ut til at målet med denne nye terminalen er å fullføre serien som tilbyr en serie funksjoner som ikke er til stede i de andre medlemmene i serien, men som opprettholder et stort antall funksjoner hos sin bror Nokia Lumia 920 Han Nokia Lumia 925 Den kommer med kroppen ferdig i aluminium, sin nye skjerm med AMOLED-teknologi og sitt 8,7 MP-kamera med Carl Zeiss-objektiv, ettersom vi allerede har flere detaljer i analysen vi utførte

Iphone 5Iphone 5

Design

Vi vet alle at et av Nokias sterke poeng er omsorgen det gir til utformingen av alle terminalene og i dette tilfellet Nokia Lumia 925 Det er det aspektet som mest skiller det fra sine kolleger. Som vi allerede har fortalt deg, har byggematerialene til den nye finske terminalen endret seg, hovedsakelig aluminium. Tvert imot har Samsung valgt plast etter sin tradisjon for bygging av sin flaggskipsterminal, Samsung Galaxy s4. Designet med avrundede kanter er allerede blitt et kjennemerke for den koreanske giganten. Som du ser i tabellen som er festet til inngangen, er dimensjonene veldig like mellom disse to terminalene og ganske forskjellige med hensyn til Iphone 5 på grunn av deres forskjellige proporsjoner på skjermen. Men det er nettopp ett tiltak der Iphone 5 Apple er vinneren, og det er tykkelse. I dette aspektet kan ingen av de to terminalene slå Iphone 5 og dets 7,6 millimeter. Som vi alle vet, er Apples terminal også laget av aluminium og vekten er bare 112 gram.

Samsung Galaxy s4

skjerm

Når det gjelder størrelsen på skjermen, har vi et stort utvalg mellom de tre terminalene, siden alle tre har forskjellige dimensjoner og i tillegg til det noen forskjellige proporsjoner. Han Nokia Lumia 925 den har en 4,5-tommers AMOLED-skjerm med en oppløsning på 1280 x 768 piksler og Gorilla Glass 2. Samsung Galaxy s4 Den har en 5-tommers Super AMOLED-skjerm og Full HD-oppløsning. Beskyttelsesglasset er Corning Gorilla Glass 3. Endelig Iphone 5 Det er den første Apple-terminalen med en 4-tommers retina-skjerm og en oppløsning på 1,136 x 640 piksler.

Prosessor, minne og lagring

Som vi alle vet, er operativsystemet som inkluderer hver av terminalene forskjellig. Vi går fra Windows 8 til stede i Nokia Lumia 925, går gjennom Apples iOS 6 i Iphone 5 og slutter i Android 4.2.2. i den koreanske terminalen. Dette gjør det virkelig vanskelig å sammenligne terminalene i forhold til prosessoren og RAM-minnet, siden hvert operativsystem har sine behov. Hvis vi holder oss til det tekniske og kvantitative nivået, vil Samsung Galaxy s4 Det er den kraftigste terminalen, med sin Qualcomm Snapdragon 600-prosessor og sine to spillejobber. Nokia Lumia 925 har en annen Qualcomm-prosessor, i dette tilfellet Snapdragon S4 Pro med 1 gigabyte RAM. For sin del har Apple valgt sin A6-prosessor for Iphone 5, dual core og 1 gig RAM.

Når det gjelder intern lagring, tilbyr Apple og Samsung terminalene sine med 16, 32 eller 64 spillejobber RAM, mens Nokia bare tilbyr 16 spillejobber på Lumia 925. I tillegg er den eneste modellen som gjør det mulig å utvide lagringsplassen med et MicroSD-kort han Samsung Galaxy s4.

Fotokamera

Nokia overrasker oss ikke med et spektakulært PureView-kamera på 8,7 megapiksler med Carl Zeiss-objektiv, f / 2.0-blenderåpning, dobbel LED-blits og autofokus siden alt dette allerede var til stede i Nokia Lumia 920. Det finnene har innarbeidet er Smarte funksjoner som Nokia Smart Camera, som lar oss ta det perfekte skuddet.

Nokia Lumia 925

Samsung har på sin side installert en 13-megapikslers Sony Exmor RS-sensor som på grunn av størrelsen på sensoren vil glede mange brukere. Blenderåpningen er f / 2.2, og den har også Flash-LED og autofokus. Angående programvarefunksjoner som forbedrer kameraet til Samsung Galaxy s4 Interessante funksjoner som dobbeltkamera, lyd og skudd og viskelær er blitt integrert.

Iphone 5Iphone 5

Apple har alltid montert kameraer med gode resultater i terminalene og Iphone 5 er ikke noe unntak. Kameraet med autofokus, LED-blits, lysbelysningssensor, ansiktsgjenkjenning og f / 2.4 blenderåpning. I dette tilfellet ligger Apple noe bak når det gjelder ekstrafunksjonene til iOS siden bare Panorama skiller seg ut i denne forbindelse.

Samsung Galaxy s4Samsung Galaxy s4

Tilkobling og batteri

Når det gjelder tilkoblingsmulighetene som presenteres av de tre terminalene, vil vi finne få forskjeller, spesielt ved å fremheve sensorene til Samsung Galaxy s4 som vi ikke finner i rivalene og den trådløse AC-trådløse standarden. Han Iphone 5 det har heller ikke NFC.

I batterier finner vi flere forskjeller. Han Nokia Lumia 925 Den har en 2000 mAh kapasitetSamsung Galaxy s4 en 2600 mAh kapasitet og Iphone 5 Det antas å ha et 1.440 mAh batteri. Apple avslører vanligvis ikke disse detaljene.

programvare

Han Nokia Lumia 925 Det inkluderer det nyeste Microsoft-operativsystemet og alle dets funksjoner. I tillegg til dette inkluderer Nokia den eksklusive programvaren som fremhever Nokia HER (Nokia maps)

Windows Phone 8Windows Phone 8

Han Iphone 5 Det er flaggskipet til Apple og har iOS 6. Det mobile operativsystemet som skiller seg ut for sin flyt og hastighet, i tillegg til sikkerheten. Siri, iCloud, AirPlay, er noen av Apple-applikasjonene.

iOS 6iOS 6

Han Samsung Galaxy s4 Android 4.2.2 Jelly Bean er personalisert med TouchWiz-grensesnittet og mange eksklusive applikasjoner. Disse inkluderer Smart Pause, Smart Scroll, S Translator, etc.

Android 4.1 Jelly BeanAndroid 4.1 Jelly Bean

Pris

Han Nokia Lumia 925 Det er det mest økonomiske av de tre siden det i presentasjonen var snakk om en anbefalt pris på 469 euro uten skatter, som vil bli konvertert til omtrent 568 € med spanske skatter allerede inkludert. Han Samsung Galaxy s4 Den har en gratis pris på 699 euro og Iphone 5 Det kan kjøpes for 669 euro. Vi snakker alltid om den billigste versjonen av hver terminal, det vil si den som er utstyrt med 16 GB intern lagring. Prisene på Iphone 5 og Samsung Galaxy S4 har allerede inkludert skatter (i utgangspunktet er momsen vi husker 21% i Spania)

Lumia 925 vs iPhone 5 vs S4[three_fourth][/three_fourth]