Må du opprette et nettsted for at appen din skal lykkes i App Store?

Nettsted for å markedsføre appen min, ja eller nei?

Dette er uten tvil et av spørsmålene som utviklere stiller oss mest når de prøver å gjøre det markedsføre applikasjonene våre. Å lage et dedikert nettsted er en enorm innsats som mange små utviklere ikke er i stand til å ta. Å publisere en app i App Store er en stor investering, og å lage et nettsted kan gjøre høsten enda vanskeligere, så med dette scenariet er det ikke overraskende at små selskaper vurderer om det ikke er lurt å investere i denne typen markedsføring.

Firmaet AppClover, en online markedsføringsspesialist, har studert de 100 applikasjonene som fakturerer mest i butikken og gir oss et interessant faktum: 98% av dem har en sterk online tilstedeværelse. Du må ha et nettsted. Punkt.

Nå, hvordan skal vi møte denne utfordringen? Hvor skal vi legge mer vekt? Jeg anbefaler å starte med det enkle. Ha en god fan side (fanside) Facebook og en interessant Twitter er rask, enkel og helt gratis, og vi trenger bare å bruke 10 minutter om dagen for å holde den i live. I tillegg kan vi be vennene våre om å hjelpe oss å bevege det og gjøre det kjent. Neste trinn ville være å lage din egen webside for å være vert for innholdet vårt. Jeg kan ikke finne noen unnskyldninger her: å arrangere et nettsted på en anstendig server kan koste deg under € 5 i måneden, og det er utallige Joomla- eller WordPress-maler som vil gi nettstedet ditt et imponerende utseende på bare noen få minutter.

Neste nivå er å ha en attraktiv YouTube-kanal. Her begynner problemene: å lage kvalitetsvideoer, troverdige og interessante, er dyre og vanskelige; Selv om vi som alltid kan gjøre livet litt lettere ved å grave litt på nettet. Det finnes nettsteder som freelancer.com eller odesk.com der vi kan underentreprenere videoomtaler av appene våre for under $ 50 med mer enn akseptabel kvalitet. Selvfølgelig, hvis du vil ha en kvalitetsvideo gjennomgang kringkasting gjør deg klar til å slippe $ 1500. For et veldig rimelig beløp vil vi kunne forklare potensielle kunder hvordan søknaden vår fungerer.

På dette tidspunktet vil vi ha en ganske rimelig tilstedeværelse på nettet, men vi må legge prikken over i-en, og her er hvilke regler bannere på spesialiserte nettsteder. Ingenting gir mer hurtigbuffer og mer tilstedeværelse på siden vår enn et godt banner som kunngjør vårt splitter nye produkt, og de koster mye mindre enn hva vi utviklere tror; men jeg forsikrer deg om at vi bokstavelig talt kan gjøre det en million mennesker se vårt produkt. iPadize Det er uten tvil en av de beste støttene for å annonsere våre iPad-apper eller -spill.

Andre viktige aspekter som vi ikke bør forsømme, er: å ha god online support som er tydelig synlig, ha et pressområde, og viktigst av alt: a Kontakt skjema.

Du kan ikke forestille deg hvor mange indieselskaper det er helt umulig å kontakte …

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Tusen takk!