Mac Mini kan ha en etterfølger: leveringstidene i Apple Store øker

Det ser ut til at epleverden fortsetter å være ganske beveget med tanke på mulige lanseringer av nye produkter til markedet, fordi i henhold til den nyeste informasjonen som vi kan gi av tjenestemenn fordi de kommer fra Apple-siden, kunne vi være vitne til en ny kunngjøring som vi ikke forventet; etterfølgeren til Cupertinos minste datamaskin; han Mac Mini.

Hvorfor sier jeg det? Vel, på grunn av det faktum Mac Mini Det kan ha en etterfølger i markedet hvis vi antar at Apple når det tenker på å innlemme nye produkter i markedet, vanligvis øker leveringstidene til de som allerede er i katalogen, nettopp fordi de reduserer bestillinger til fabrikker og bare har det offisielle lageret for unngå å lade fra en enhet som allerede har en oppdatering underveis.

Uansett er det for øyeblikket kanskje for tidlig å avgjøre om nyheten om at leveringstid i Apple Store Det er bare en tilfeldighet av i dag, et teknisk problem, eller hvis det virkelig svarer til det faktum at eplebedriften allerede har skapt sin etterfølger i markedet og produserer den for å presentere den innen kort tid, kunngjør en kunngjøring at hvis det var tilfelle sammenfaller med hendelsen av iPhone 5 se iPhone lav kostnad, som ifølge den nyeste informasjonen kan være hos oss live 6. september.

Hva tror du? Vil Cupertino ha etterfølgeren til selskapets minste stasjonære datamaskin klar?