Mac Pro med billigere pris enn forventet mot konkurranse

Når vi snakker om presentasjonen av Apples nye Mac Pro vi bruker mange adjektiver. Mange veldig bra for det utrolige designet, og andre enda bedre når det gjelder de tekniske egenskapene det tilbyr. Men, å knytte Mac Pro til billig var utenkelig. I hvert fall frem til i dag. Tror du ikke det er mulig at Apples nye Mac Pro-datamaskin er billig? Ta en titt på grafen over og hva jeg har å fortelle deg nedenfor.

Mac Pro med billigere pris enn forventet mot konkurranse

De som er utenfor Apple-verdenen, som ikke vet det, og som ikke kjenner godt spesifikasjonene til datamaskinene til selskapet til eplet, kaller dem ofte dyre. Dette er et faktum. Men er det ekte? Jeg må innrømme at jeg er en maquera, noe som kan gjøre at jeg mister litt objektivitet, men hvis du ser nøye på tabellen over, datamaskiner som ikke Apple med lignende egenskaper som Mac Pro er mye dyrere enn eplet.

Hvis du tar utgangspunkt i egenskapene som ble eksponert i forrige tabell, må vi betale $ 3 248 for Mac Pro med Apple Care. For sin del kommer den mest like stasjonære datamaskinen produsert av HP ut for ikke mindre enn 4 490 dollar, sammenlignet med 4 373 dollar for Lenovo-alternativet. Begge overskrider Mac Pro med mer enn tusen euro. Hvem sa at Apple var dyrt og at Mac Pro var ikke billig?

Mer info | Anandtech