Macbook Pro 2013-problemer: tastatur- og styreflate-låser

Når en ny enhet kommer på markedet, vet vi nettopp at ungdommens feil kan ta en god sum. Men det synes prisen å betale for å ha det siste på markedet. Og i tilfelle Apple, og det nye macbook pro 2013 de er intet unntak.

I dette tilfellet presenterte de nye datamaskinene den samme hendelsen der vi så iPad og Mac Pro, har alvorlige problemer som vi kan se hvordan flere og flere brukere lider av dem, og de er fremdeles alvorlige, siden De låser både tastaturet og styreflaten.

For øyeblikket er det i det offisielle forumet åpnet flere sider som den samme feilen er rapportert om, og selv om i øyeblikket disse problemene i Macbook Pro 2013 med tastatur og styreflate låser De har ikke en offisiell løsning, de som har løst det, anbefaler en tvungen omstart av datamaskinen.

Vi antar at Apple for øyeblikket undersøker saken, fordi det fremdeles er uklart at denne styreflaten og tastaturlåsen kommer ut på nyere Macbook pro 2013 det er programvare eller maskinvare, så det er fortsatt en lang vei å gå for en offisiell løsning. For øyeblikket er det eneste som gjenstår å tvinge omstarten, og fortsette å trekke slik.

Mer info | manzana