free estadisticas Saltar al contenido

MacBook Pro og MacBook Air Studentrabattoppdatering

marzo 19, 2020

Apple har bestemt seg for å oppdatere rekkevidden til 13-tommers MacBook Pro med en ny åttende generasjons firekjerneprosessor sammen med Touch Bar, Touch ID, en netthinneskjerm med True Tone og Apples T2 Security-brikke. Mens MacBook Air forbedrer skjermen sin takket være True Tone-teknologi som forbedrer synet på netthinneskjermen, og dermed eliminerer de mest grunnleggende modellene.

Begge lag har opprettholdt sin pris til tross for forbedringer og har til og med rabatt for studenter takket være kampanjen "back to class" som Apple nettopp har aktivert for studenter og lærere over hele verden. I tillegg til den vanlige rabatten, tilbyr den Beats Studio 3 Wireless hodetelefoner for kjøp av en bærbar Mac eller en iMac stasjonær datamaskin.

"Studenter elsker Mac: Den er en ideell bærbar PC for hjemme og universitet, og den har posisjonert seg som det foretrukne valget blant studenter på høyere utdanning."

«Med en MacBook Air tilgjengelig til en bedre pris for studenter og en 13-tommers MacBook Pro med høyere ytelse, Touch Bar og Touch ID, er det den beste tiden å få en Mac å ta på college»

Tom boger, Senior Director of Product Marketing at Mac

Hvilken MacBook skal du velge?

MacBook Air

MacBook Air tilbyr en slank og lett design i tre utførelser. Den har Touch ID, en åttendegenerasjons dual-core prosessor, surround stereolyd og autonomi hele dagen. Den har en 13-tommers retina-skjerm som nå har True Tone-teknologi, som automatisk justerer fargetemperaturen slik at den blir mer behagelig for øyet. Og den har en pris på € 1 249 (inkluderer ikke studentrabatten)

MacBook Air er designet for daglige oppgaver: administrere e-post, surfe på internett, redigere bilder, foreta FaceTime-samtaler, etc.

Macbook pro

13-tommers MacBook Pro har svært kraftige prosessorer, ultrasnelle SSD-lagringsstasjoner, heldagsautonomi og en utrolig skjerm. Alt i en bærbar design på bare 1,37 kg. Med den siste oppdateringen inkluderer inngangsmodellen også de siste firekjerneprosessorene med opptil det dobbelte av ytelsen, Touch Bar, Touch ID, Retina-skjerm med True Tone-teknologi, Apples T2 Security-brikke og surroundlydhøyttalere, til en pris fra € 1.499 (inkluderer ikke utdanningsrabatten)

MacBook Pro er det ideelle valget for brukere som skal begynne på college og leter etter en bærbar PC som følger med dem til eksamen og utover.

Hvis du tenkte på å kjøpe nytt utstyr og du er student, er nå det perfekte tidspunktet å gjøre det. Husk at i tillegg til en rabatt vil du få Beats Studio 3 Wireless hodetelefoner i gave. Bedre umulig !!