Madrid Games Week oppnår en ny rekord av besøkende med mobilspill hånd i hånd

Forrige helg ble Madrid Games Week holdt i Madrid, en feiring av det samlet i fire dager den viktigste underholdningsindustrien i alle dens områder. Fra de viktigste merkene, til uavhengige utviklere, til konkurransearrangører og kjente påvirkere, var alle til stede for å feire veksten av denne formen for fritid i Spania. Og selvfølgelig var også mobilspill til stede.

Som en del av iPadizate, vi kunne besøke IFEMA for å prøve noen av nyhetene som fremdeles kommer som Pokémon Let’s GO, som sparer mekanikkene til Pokémon GO og tillater forbindelsen med den; eller andre mindre kjent som Andrana Project, et innovativt spill utviklet av det spanske teamet på Muquo Games. I tillegg kunne vi også se suksessen til andre spill som PlayLink sosiale spill på PlayStation, som fortsetter å tilby nye spill for alle.

På den annen side, når det gjelder esports, MGW var arena for flere nasjonale og internasjonale konkurranser. I denne forbindelse hadde Clash Royale, et av de viktigste mobilspillene for øyeblikket, sin semifinale og finale i LVP Cup hvor MAD Lions tok seieren. Og selvfølgelig var Fortnite også til stede med noen amatørturneringer som samlet mange titalls spillere for å kjempe for å være den siste som døde.

Det kan interessere deg | Fortnite presenterer Fortnitemares 2018: ny hud, monstre, utfordringer og mange flere overraskelser

Alt i alt har Madrid Games Week vært et lite glimt inn i nær fremtid for industrien, og 136.200 mennesker har kunnet glede seg over det i løpet av de fire dagene det har vart. Dermed har AEVI og IFEMA, arrangørene av arrangementet, klart å knekke en ny rekord med hensyn til tidligere utgaver takket være bistand fra 138 selskaper fordelt på 270 tribuner. Dermed har MGW vist relevansen av denne industrien i vårt land, og behovet for å støtte den for å øke veksten.

pressemelding | Madrid Games Week