contadores Skip to content

Magic Keyboard ser ut til å konsumere for mye batteri i iPad Pro

magisk tastatur

Det nye Magic Keyboard for iPad Pro Det har blitt et tilbehør som mange allerede anser som essensielt i nettbrettene. Med et tastatur med bakgrunnsbelyst saksemekanisme og en liten styreflate, som likevel tilbyr en lignende brukeropplevelse som Macbook, har dette tilbehøret som ble presentert i mars i fjor fått mye ros, selv om det heller ikke har sluppet unna kritikk.

Blant disse, tilsynelatende, for høyt batteriforbruk i noen enheter er en av de mest gjentatte klagene. Noen brukere har rapportert om mye batterislitasje på tastaturet når bakgrunnsbelysningen er aktiv, og i visse tilfeller til Magic Keyboard blir funnet inaktivt forbruket stopper ikke.

Husk at Magic Keyboard for iPad Pro har ikke eget batteri, og det bruker iPad-batteriet, gjennom Smart Connector av dette, for fôring. Dessverre rapporterer Apple ikke på noe tidspunkt hva som er det normale energiforbruket ved tastaturet, så det kan ikke være kjent hvilke tall som er riktige og hvilke som er unormale.

Apple indikerer ikke et bestemt batteriforbruk for tastaturbruk

Sunn fornuft får oss til å tro at et enkelt bakgrunnsbelyst tastatur og styreflate ikke bør bruke så mye strøm som rapportert i klager. Også det er ingen fellesnevner som oppmuntrer til å tenke på en spesifikk årsak som produserer dette overdrevne energiforbruket, ifølge rapportene 9to5mac.

Utover det for store batteriforbruket som bruken av det nye tastaturet produserer i seg selv, ser det ut til at noen brukere også lider av en kontinuerlig Batterislitasje av Magic Keyboard, selv når den går på tomgang, og de sier at denne fremdeles er varm uten bruk.

Magisk tastatur

Det kan interessere deg | Tilbehøret som iPad Pro din roper etter

Programvare, maskinvare eller begge deler

Kan ikke vite det hvis årsaken til dette batteriforbruket Det er gitt av et problem relatert til programvaren til selve iPaden eller maskinvaren til en av de to komponentene, selv om i det minste noen brukere som er plaget med dette problemet, har fått en løsning fra Apple.

Som rapportert fra nettstedet iPadInsight, Etter å ha sammenlignet ytelsen til en opprinnelig enhet av Magic Keyboard med en erstatning av Apple, kan det sees hvordan batteriforbruket er lavere i det andre.. Mens det første magiske tastaturet tok batteriforbruket etter 1 time og et kvarter opp til 25% hvis tastaturet brukte bakgrunnsbelysningen med 25% intensitet, hadde den andre enheten i samme tidsrom bare konsumert en 14% batteri, noe som er mer i tråd med iPads levetidstall for iPad.

I perioden da den mangelfulle enheten tømte 25% av batteriet, fungerte et magisk tastatur riktig mot bare bruk av 14%.

Hvordan løse dette problemet

Løsningen vi i dette tilfellet kan få for en omstendighet som dette, er å be om en garantibytte fra Apple. Hvis vi også har oppdaget problemet i løpet av de første 14 dagene etter kjøpet, og vi ikke er komfortable med betjeningen av tastaturet, også Vi kan utøve vår rett til å kansellere kjøpet for å returnere det.

apple-best-teknisk-support-geni-bar-1

Selv om noen Apple Stores begynner å åpne sine dører i disse dager, mange land har ennå ikke opererende Apple-butikker, så for å gjøre bruk av garantien eller tilbaketrekking av kjøp må du henvise til Apple-support.

Den enkleste måten er å gjøre det gjennom din egen app, som vi kan installere på vår iPhone eller iPad for å kontakte tjenesten. Herfra vil de spørre oss om hva som skjer og evaluere årsakene til feilen. Ettersom det er en enhet som er under garanti, bør det ikke ta lang tid. ved å bekrefte at de sender oss en erstatningsenhet for det mangelfulle produktet, i tillegg til at de vil veilede oss i prosessen med å returnere det.

Har du hatt noen uhell med batteriet på iPad Pro når du brukte Magic Keyboard? Har du måttet bruke garantien på dette? I så fall, ikke nøl med å dele opplevelsen din med oss ​​i kommentarfeltet.