Mandag gjør det mindre vondt med disse gratis appene for iPhone, bare i dag!

Apples app-butikk, App Store, gir oss en god del programmer som vi kan bruke på vår iPhone eller iPad og at de alltid klarer å automatisere oppgaver, gjøre livet enklere eller gi oss litt underholdning.

Og du bør vite at det alltid er ledende applikasjoner som blir betalt som bli gratis i en begrenset periodeDette er de vi presenterer i dag, så ikke utsett nedlastingen og installer dem så snart som mulig på din iPhone eller iPad.

Det kan interessere deg | 7 essensielle triks for PUBG: mobil for iPhone

Gratis applikasjoner og spill først i dag 16. april

Merk: Gjør med påminnelser

Det travle livet vårt gjør at vi ofte glemmer ting, så med denne appen vil du ikke gå glipp av noe. En søknad om skriv det hele og sett påminnelser, og gratis!

8bitWar: Origins

60 nivåer er det dette spillet tilbyr deg å overvinne, slik at du ikke har et øyeblikk til å bli lei. Vil du kunne krydre dette mytiske spillet?

PetMoji Sticker Maker

Hvis du kjeder deg over klistremerkene eller emojiene du vanligvis bruker, og du har et kjæledyr, er dette fra nå av favorittapplikasjonen din. Det er den beste måten å hylle din lodne følgesvenn og tilpasse meldingene dine på en morsom måte.

2048 5 × 5 6 × 6: Blocks Puzzle

Vil du ha et Sudoku-puslespill? Kombinasjonen av matematikk vil gi deg muligheten til å klemme på deg og teste deg mer enn noen gang.

Katastrofeprogniks-app

Er du bekymret for at en meteoritt kommer til å falle i hagen din? Hva skjer et jordskjelv i nærheten av deg? Ikke gå glipp av denne katastrofeprognosen, Og vær trygg!

Min Rec

Et godt alternativ til taleopptakeren som vi har som et eget program. Den støtter mange formater og er en flott verktøy for kommunikasjonsfagfolk.

Tabla de contenidos