Mario Kart Tour blir det mest nedlastede Nintendo-spillet med 90 millioner nedlastinger på 7 dager

nintendo mario kart

Han hadde som mål å bli en suksess, og det ser ut til at han oppnår det. Mario Kart Tour var et av årets mest etterlengtede spill, og det viser at brukere gledet seg til å prøve det. Til tross for bæring Bare 7 dager på markedet har Nintendo-spillet blitt lastet ned mer enn 90 millioner ganger, noe som gjør Mario Kart Tour til det mest nedlastede mobilspillet i Nintendo-historien.

Hvordan kan det være ellers, det har vært Sensor Tower, eksperter på denne typen data, som har delt denne utrolige figuren oppnådd av Mario Kart Tour. Dette betyr at det nye spillet er oppnådd laster ned 6 ganger høyere enn oppnådd av den som nå er på andreplass: Animal Crossing: Pocket Camp.

Mario Kart Tour er en rungende suksess

For å sammenligne disse tallene med for eksempel andre store Nintendo mobilspill Animal Crossing: Pocket Camp lastet ned 14,3 millioner ganger i løpet av den første uken. Super Mario Run ble lastet ned 13 millioner ganger i løpet av den første uken, selv om det stemmer at det først ble utgitt på iOS, et annet av de mest vellykkede spillene, Fire Emblem Heroes, oppnådde nedlastinger på 8,1 millioner.

Mario kart turnedlastinger

Det kan interessere deg | De beste retro iPhone bakgrunnsbilder fra Nintendo klassikere

Hvis vi sammenligner nedlastinger etter plattformer, på iOS Mario Kart Tour har blitt lastet ned 36,5 millioner ganger, mens Android-versjonen har blitt lastet ned 53,5 millioner ganger. Noe normalt å se markedsandeler for begge systemer.

Imidlertid, når det gjelder inntekt, bruker iOS-brukere mer penger på Mario Kart Tour. Total, Nintendo har lagt inn 12,7 millioner dollar i løpet av disse 7 dagene med Mario Kart Tour, med 9,6 millioner kommer fra iOS-brukere og bare 3,1 millioner kommer fra Android. Dette betyr at hver spiller i gjennomsnitt bruker $ 0,26 på iOS og $ 0,06 på Android

Når det gjelder inntekt den første uken, rangerer Mario Kart Tour på tredjeplass, for bak 16,1 millioner dollar i Super Mario Run og 28,2 millioner fra Fire Emblem Heroes. Husk selvfølgelig at Super Mario Run ble låst opp i en enkelt betaling når det første nivået var fullført.

mario kart tur på iPhone

Gode ​​nyheter for Nintendo som du har fått et veldig rundt spill som lastes ned med rekordhastighet. I tillegg sender Nintendo vanligvis oppdateringer slik at nye overraskelser snart kan komme på Mario Kart Tour.