Mario Kart Tour flerspillermodus er nærmere med en ny test

nintendo mario kart

Et av de store Nintendo-spillene har alltid vært Mario Kart.

Fra det øyeblikket de ga ut den første versjonen for SNES, ble Mario Kart en av de beste måtene å tilbringe tid med familie og venner, racing flere folkemengder og racing for å komme først på målstreken eller bare nyter minispelene.

Av denne grunn, da mobilversjonen ble lansert uten flerspillerDen satt ikke spesielt godt.

Multiplayer av Mario Kart er et av basene i spillet, og at Mario Kart Tour ikke stoler på det hjelper ikke å holde spillerne hekta, uansett hvor vellykket det kan være.

Dette betyr selvfølgelig ikke at vi ikke vil ha det, siden fra Nintendo jobber allerede mot klokka for å få den til mobilversjonen.

Det er faktisk allerede mulig å teste den takket være den nye testen som utviklingsteamet har åpnet for å teste driften av spillets servere.

Som rapportert av Nintendo gjennom et varsel om spillet, fra 22.

januar til 28.

januar, vil alle spillere få muligheten til å prøve flerspillermodus til Mario Kart Tour.

For å gjøre dette, ganske enkelt vi må fullføre minst en av koppene i spillet, hvoretter modus vil bli aktivert i menyen.

Ved å gå inn i modusmenyen kan du velge mellom å konkurrere med nære mennesker, venner eller mennesker fra hele verden.

Nintendo Mario Kart Tour iPhone

Det kan interessere deg | Ekte flerspillermodus kommer til Mario Kart Tour ganske snart, men ikke for alle

Det er viktig å merke seg at dette er en betatest, og det det er sannsynlig at i løpet av utviklingen vil du få feil som kan skade spillopplevelsen din.

Uansett er dette testen som Mario Kart Tour-spillere trenger å vite at Nintendo ikke bare ikke har glemt dem, men at de vil kunne stole på flerspilleren før og siden.