Hackean a Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg hacket

Selvf√łlgelig er det representativt for Internett-risiko Mark Zuckerberg er selv hacket p√• sine sosiale nettverk. Grunnleggeren og administrerende direkt√łren av Facebook fikk Twitter- og Pinterest-kontoene stj√•let for kort tid. Egentlig fokuserer Zuckerberg p√• Facebooken sin, og de andre sosiale nettverkene bruker dem lite.

Problemet oppsto ved at det lekket millioner av passord på LinkedIn. Mark Zuckerberg brukte det samme passordet på Twitter og Pinterest som han gjorde på LinkedIn, så angripere måtte bare finne det. Det skal bemerkes at deling av passord mellom tjenester er en dårlig praksis. Det kan være normalt (dessverre) for den gjennomsnittlige brukeren, men ikke for en Internett-personlighet.

Mark Zuckebergs hack har vist at han ikke tar sikkerhet s√• alvorlig som han burde. Angriperne la ut p√• Zuckebergs Twitter det passordet hans ble “gitt”, ganske svak. I denne sammenheng er det fornuftig at policyene for √• ikke tillate usikre passord, fordi de utgj√łr en betydelig risiko.

Mark Zuckerberg har alltid på seg en grå t-skjorte for å unngå å kaste bort tid

Hackerne, en gruppe fra Saudi Arabia, publiserte flere tweets på Zuckerbergs konto, og hevdet til og med at de fikk tilgang til Instagramen hans, selv om dette ikke kunne bekreftes. Grunnleggeren av Facebook gjenvunnet raskt kontrollen over de hackede kontoene sine, og slettet uautoriserte innlegg.

Bilde - Mark Zuckerberg, hacket

Hva kan vi lære av Mark Zuckerberg-hacket?

Det er alvorlig at en Internett-personlighet har de sosiale nettverkene sine stjålet. Hovedpoenget er at vi må være forsiktige med legitimasjonen vår. Vi har allerede sett hvordan vi lager sterke passord, men vi skal heller ikke bruke det samme på alle stedene der vi registrerer oss. Hvis de stjal data fra en av disse tjenestene, ville de ha tilgang til alle kontoene våre. Så minst må vi bruke spesifikke passord for de viktige sidene.

Selv om Mark Zuckerbergs hack har vært veldig populærtDet har ikke hatt alvorlige konsekvenser. Forhåpentligvis vil sjefen for Facebook være et eksempel for brukere på hvordan vi kan beskytte vår online identitet i fremtiden, fordi denne hendelsen har vært ganske ubehagelig.

Hva synes du om dette emnet? Tror du Mark Zuckerberg kan lide en hakk som alle andre, eller synes du han er utrolig i en slik personlighet?

Stjålet data fra mer enn 5.400 nasjonale politifolk