Mate Xs, Huawei-brettingen har 5G-støtte og forbedrer dens egenskaper

Huawei Den har også sluttet seg til den eksklusive sirkelen av sammenleggbare mobiler, og denne gangen med etterfølgeren til Kompis X, nå også for det europeiske markedet og den som vedlikeholder foldemekanismen med ekstern skjerm. Det handler om Huawei Mate Xs, en mobil som ble lansert for en uke siden, og som kommer til ansiktet Galaxy Z Flip av Samsung eller på Motorola Razr. La oss finne ut detaljene …

Funksjoner på Huawei Mate Xs

Disse er kjennetegn ved Huawei Mate Xs:

Display og design

Mobilen har en OLED-skjerm 8 tommer diagonalt i utplassert tilstand, noe som gjør det til et helt nettbrett; og hvis den er brettet vil den måle 6,6 tommer foran + 6,38 tommer bak. Denne skjermen har en utmerket 2480 x 2200 piksler oppløsning. Når det gjelder konstruksjonen, velger selskapet denne gangen et dobbelt beskyttelsesark som det hevdes, øker motstanden til skjermen med opptil 80% sammenlignet med forgjengeren mobil, og en titanlegering har blitt brukt for å gjøre den opp til en 30% sterkere. Enheten har en 11mm brettet og 5,4 mm utfoldet profil. Kvitt deg med hakket og bruk et kamera som også vil være en selfie bare ved å vri terminalen.

Huawei Mate Xs leveres med sammenleggbart eksternt skjermsystemHuawei Mate Xs leveres med sammenleggbart eksternt skjermsystem

Minne, prosessor og operativsystem

Du kunne ikke gå glipp av den kraftigste prosessoren av Huawei til dags dato, the Kirin 990 5G, som bringer modemet til 5G-støtten som allerede er integrert i prosessoren og forbedrer energiytelsen. Og minnet som er kombinert med dette brikkesettet er 8 GB RAM med 512 GB ROM, men også det eksterne minnet kan bidra med opptil 256 GB ekstra via NMCard. Når det gjelder operativsystemet, har vi Android 10 under EMUI 10.0.1. Huawei du bruker for øyeblikket ikke Google-apper, som vi vet, men inkluderer AppGallery og HMS av Huawei.

Batteri

Og batteriet har en 4500 mAh kapasitet, i tillegg til 55W superrask lading. Med dette sikrer selskapet en solid autonomi til sin nye sammenleggbare mobil.

kameraer

For fotograferingssystemet har vi en firekamera med sensorer 40 MP hoved + 16 MP en ultra vidvinkel + 8 MP et telefoto 3x optisk zoom og 30x digital zoom. Han fjerde sensor er en ToF. Kameraet har OIS-bildestabilisering. Dette kameraet vil også brukes til selfies når du snur telefonen takket være det kontinuerlige eksterne skjermsystemet i brettet tilstand.

tilkobling

Støtten er Dobbelt 5G og 4G, dobbeltbåndet wifi, Bluetooth 5.0 og NFC-tilkobling. Det er en USB Type-C-port og fingeravtrykssensoren er plassert på siden. Mobilen har ikke ansiktslåsing siden det ikke er et dedikert selfie-kamera.

Huawei Mate Xs kommer med Kirin 990 5GHuawei Mate Xs kommer med Kirin 990 5G

Huawei Mate Xs pris

Han huawei mate xs pris Det er 2.499 euro, og er til salgs fra andre halvdel av mars, også i Spania. Versjonen som vil være tilgjengelig, til nå den eneste som er promotert, er 8 GB RAM med 512 GB ROM.

Konklusjoner og meninger om Huawei Mate Xs

Huawei Mate Xs Det er det nye sammenleggbare flaggskipet fra det anerkjente merket, og det kommer med alle avanserte funksjoner og 5G-støtte. Mobilen vedlikeholder foldemekanismen med en ekstern skjerm når den er brettet, i en design som endrer seg lite sammenlignet med den forrige Kompis X, selv om teknologien er oppdatert. Huawei Det har også forbedret kameraene og oppdatert prosessoren i sin nye sammenleggbare mobil.

Offisiell side av Huawei i Spania.