Max Payne Mobile, det populære spillet kommer til Android Market

Android

Det har allerede blitt vanlig at titler som vi er vant til å spille på datamaskiner eller videospillkonsoller, blir til en total truffet Android Market, og Max Payne Det vil ikke være unntaket, og fra 26. april kan du glede deg over versjonen for terminaler Android.

Spilldynamikken er den samme som i PC-spillet, i utgangspunktet er det et tredjepersons skyters videospill. For de som ikke er kjent, Max Payne Den er utviklet i forskjellige nivåer eller sekvenser, der du må beseire fienden din ved å bruke dine våpen, men den har noen aspekter som du ikke vil finne i et annet spill av denne typen, for eksempel filmbråk, der spilleren bare er en observatør og en historie fortelles der karakterene dialoger og samhandler med hverandre, og selvfølgelig Bullet Time, som allerede er karakteristisk for Max Payne, og når den er aktivert, vil spillhandlingen være i sakte film, slik at spilleren kan observere alt i detalj, og fremdeles reagere raskt på fiendens angrep.

Versjonen for Android Den vil inneholde noen nye funksjoner, grafikken vil være i HD, og ​​den vil være kompatibel med Rockstar Social Club, i tillegg har kontrollene blitt fullstendig tilpasset for å spille komfortabelt med berøringsskjermen. Prisen vil ikke bli avslørt ennå Max Payne MobileAndroid Market, men det vil helt sikkert bli avslørt i de kommende dager.