Med dette alternativet i iOS 13.3 kan du sette grenser for kommunikasjon

iPhone iPad-barn

Apple ga ut for to dager siden en ny iOS-oppdatering, versjon 13.3, som inkluderer noen veldig interessante nyheter og blant dem vi har et nytt alternativ i den interessante funksjonen Tidspunkt for bruk.

Brukstiden kom sammen med iOS 12 og lar oss kontrollere bruken vi bruker på enheten vår, vi kan til og med sette bruksgrenser for applikasjonene vi vil unngå overdreven bruk. Nå med ankomsten av iOS og iPadOS 13.3 denne funksjonen er forbedret ved å inkludere kommunikasjonsgrenser, noe veldig viktig spesielt for det minste av huset.

Hvordan sette kommunikasjonsgrenser på iPhone takket være iOS 13.3

Nye kommunikasjonsgrenser, for eksempel, lar foreldre styre hvem barna deres kan kontakte gjennom FaceTime, telefon, meldinger og iCloud-kontakter. Men det kan også hjelpe deg å redusere tiden du bruker på å kommunisere med en kontakt.

Hvis du vil konfigurere kommunikasjonsgrensene på iPhone eller Ipad korrekt, må du ha den nyeste versjonen av iOS og iPadOS og deretter følge disse trinnene:

  • Hodet opp til Innstillinger> Brukstid> Kommunikasjonsgrenser.
  • Klikk nå på det første alternativet: I løpet av tillatt brukstid.
  • Putt din kode sikkerhet for tilgang.
  • Velg om du vil at disse begrensningene skal være for alle eller bare for kontaktene dine.
  • Nå må du gå tilbake og trykke Under inaktivitet.
  • Her kan du velge spesifikke kontakter hvem med sette grenser.

Brukstidspunkt iOS 12 foreldrekontroll

Nå må vi bare gå tilbake til Bruk tid og trykk på Tomgangstid. Der kan vi definere tidsintervall der begrensningene våre vil være aktive. Husk også at det alltid vil være lov å ringe til nødnumre, og når de blir gjort, vil de deaktivere kommunikasjonsgrensene i 24 timer for å sikre at barn er trygge.