contadores Skip to content

Med dette trikset kan de stjele din Apple iD fra iMessage

Det er ikke lenger nok for oss å prøve å erte dem via WhatsApp med rå svindel, men ikke mindre farlig for det. Det ser ut til at de er det rapportering av tilfeller av en ny form for phishing og det påvirker via iMessage, Apples native messaging-applikasjon.

For å oppsummere, ta disse advarslene på alvor og sørg for å gi dem videre til alle vennene dine som mest sannsynlig er bulokanonfôr. Vi presenterer den nye iMessage-svindelen. Det er farlig fordi dette Ser ut til å stjele Apple ID-påloggingsinformasjon. Mens du leser det.

“Din AppleID utløper i dag,” lyder den innkommende tekstmeldingen. trykk [URL] å oppdatere og unngå tap av tjenester og applikasjoner. “

Det er flere advarselsskilt om at dette er en svindel, og disse advarselsskiltene er åpenbare for erfarne brukere. Vi tenker på en tekstmelding fra en bruker som heter “iMessage,” URLen peker ikke på et Apple-domene, og applikasjoner aktiveres av en eller annen grunn.

Problemet er at selv om disse tingene kan være åpenbare for deg, er de ikke for alle. Spesielt de mest erfarne smarttelefonbrukerne ofter ofre for disse svindelene. Hvis du klikker på lenken, vil du ta deg til en side der du blir bedt om å oppgi Apple-brukernavnet eller-IDen din. Unødvendig å si, hvis du går inn sjansen er stor for at du mister Apple ID-en din med alt det innebærer.

Svindel av denne typen er lett å ignorere, men husk at hovedbeskyttelsesfilteret for denne typen svindel er sunn fornuft. Apple har en veldig ren måte å opptre med sine brukere på, og Jeg vil ikke kontakte deg på den måten for å be om tilgangsinformasjon.

Har du mottatt denne meldingen? Hvordan har du gjort det? Vi vil gjerne høre om opplevelsen din.

via: bgr.com