Med Google Play Games kan du allerede spille inn videospill på Android

Det ser ut til at i dag er YouTube-dag … hvis vi nylig fortalte deg om det Youtube Red… nå er det begynnelsen på en ny funksjonalitet … Med Google Play Games kan du allerede spille inn spillet ditt på Android og laste dem opp til YouTube.

Noen av de mest viste videoene på YouTube er videospillvideoer, dette kan virke rart for folk som ikke har noen interesse i en verden av videospill, men virkeligheten i verden vi lever i er at akkurat nå er det et stort samfunn av folk som er opptatt av å se videoer av hvordan andre mennesker spiller videospill.

Nysgjerrig? Tenk på det på denne måten … hvor mange mennesker blir limt til TV når et fotballspill sendes? La oss si at dette er noe lignende … en versjon 2.0 av å se på sport, faktisk bør du kanskje begynne å søke etter begrepet eGames på Google.

Google Play Games lar deg nå spille inn spillene dine

Faktum er at en av Youtubere med det største antallet abonnenter på YouTube, nettopp er dedikert til det samme som vi snakket om …ta opp videospillspill.

Denne interessen har ikke blitt lagt merke til av YouTube eller Google og tilbyr nå veldig interessant funksjonalitet for alle de som vil spille inn et spill med sitt favoritt videospill og dele det på YouTube.

Med den siste oppdateringen av Google Play Games vil Android-brukere kunne spille inn spillene sine fra hvilken som helst enhet.

Google bekreftet i dag at vi snart vil kunne glede oss over denne nye funksjonen fra Google Play Games eller Google Play Games som du foretrekker å kalle den. Takket være denne nye funksjonaliteten, vil enhver bruker av en Android-terminal kunne spille inn sekvenser av hvilket som helst spill de spiller på Android-enheten, brukerne vil også kunne legge til stemmekommentarer og legge til andre videoer for å gi et bedre utseende til disse kreasjonene. Videoer som vi selvfølgelig kan dele på ethvert sosialt nettverk …

Til ta opp et spill fra et videospill Brukere må starte applikasjonen og velge spillet de vil spille inn. Neste trinn er å velge oppløsningen på skjermdumpen, for nå kan vi ta opp videoer i 720p og 480p, vi kan aktivere frontkameraet for å legge til kommentarer til videoen. Appen vil også gi grunnleggende redigeringsalternativer som vil være nok til å beskjære og justere en video før vi laster opp den.

I hovedsak den eneste forskjellen mellom denne funksjonen og YouTube-spill er at brukerne ikke vil publisere live streaming av spillene sine, bortsett fra at det er mer eller mindre det samme, og det sier seg selv at de fleste av disse typer videoer uansett ville havnet på YouTube.

Så snart denne nye funksjonaliteten når spansk territorium, vil vi gi deg beskjed … fortsetter å glede deg over favorittvideospillene dine.

Hilsen fra dypet av bytene.