Med Instagram Stories kan du nå velge hvem du vil dele en historie med

Klistremerker er et av kjennetegnene på Instagram, og et nytt har nettopp blitt lagt på overraskelse. Nå Instagram Stories lar deg velge hvem du vil dele en historie, slik at du kan begrense publikum som kan se dem.

Det vil si at du kan velge hvilken person av din følgere liste De vil kunne se den nye historien du laster opp, slik at resten av personene på Instagram-profilen din ikke vil kunne se den, selv om de vet at du har lastet opp en historie.

Den blir dermed sammen med siste klistremerke presentert kalt “Spørsmål” avslørt for noen uker siden, som lar deg stille et spørsmål på Instagram Stories, men som likevel ikke vises i alle profiler uten åpenbar grunn.

Bilde - Instagram Stories lar deg nå velge hvem du vil dele en historie med

“Del med” klistremerke

I tilfelle du ikke finner nytt klistremerke som lar deg velge hvem du vil dele en historie, vi forteller deg at den heter “del med”, Som du finner bare ved å klikke på ikonet for klistremerkene når du lager en historie.

Hvorfor vises ikke “Spørsmål” -klistremerket på Instagram?

Operasjonen er ganske enkel. Nok med laste opp en historie som du vanligvis gjør, og når du velger klistremerke, klikker du på den som sier “del med”, som ligger rett ved siden av klistremerket “temperatur”.

Bilde - Instagram Stories lar deg nå velge hvem du vil dele en historie med

Rett etter at du må klikke på “ny eller ny liste”, Velg hvilket som helst navn du vil sette i den øvre boksen og Velg listen over personer du vil dele med den nye historien bare ved å klikke på den grønne “legg til” -knappen.

Har du allerede den komplette listen? I så fall må du bare klikke på “gjort”. I det nye vinduet må du nå velge den nye listen som er opprettet med den du vil ha del historien din, flytt den gjennom Instagram-historiene dine til den ideelle posisjonen og publiser den.

Bilde - Instagram Stories lar deg nå velge hvem du vil dele en historie med

Når du gjør det, vil de utvalgte personene se historien din, men resten vil ikke, selv om de vet at du har lastet opp en historie hvis de bruker instagram søkemotor siden det vil se ut som om det er en aktiv historie (en farget sirkel vises rundt profilbildet), men det vil se ut som om det ikke er noen.

Det særegne er at profilbildet ditt, i motsetning til å skaffe den klassiske fargesirkelen mellom rød og oransje, vil ha en grønn farge. Det er hvordan Med Instagram Stories kan du nå velge hvem du vil dele en historie med, gjennom et nytt klistremerke.

Instagram indikerer allerede når brukere er online

Tabla de contenidos