Med iOS 11.1 Beta 2 3D Touch gjør din iPhone mer nyttig enn noen gang

Med iOS 11.1 Beta 2 3D Touch gjør din iPhone mer nyttig enn noen gang

Mange ganger noterer Apple-selskapet notatene fra brukerne om å ta opp ting de krever. I den andre beta-versjonen av iOS 11.1, Apple har introdusert 3D Touch-gesten for applikasjoner på enheter utstyrt med 3D Touch.

Funksjonen var “med vilje fjernet”I løpet av iOS 11-beta-testprosessen og ikke ble implementert på nytt før den offisielle utgivelsen av iOS 11, men Apples sjefsprogramvareingeniør Craig Federighi lovet som vil bli lagt til igjen i en fremtidig iOS 11-oppdatering, som det har vært.

I en e-post til en Apple-bruker sa Federighi at funksjonen måtte fjernes midlertidig i iOS 11 på grunn av tekniske problemer. “Dessverre måtte vi midlertidig slippe støtte for denne bevegelsen på grunn av en teknisk begrensning. Vi vil bringe den tilbake i en kommende iOS 11.x-oppdatering. Takk (og beklager uleiligheten)! ”

Bevegelsen, implementert for første gang i iOS 9, lar brukere med en iPhone kompatibel med 3D Touch, fra iPhone 6S og iPhone 6S Plus, på venstre kant av skjermen for å få opp applikasjonsbryteren.

Da den ble trukket fra beta, ble mange iPhone-brukere skuffet over denne forsvinningen, ettersom det er en veldig passende metode å gjøre bytte mellom applikasjoner med en enkelt gest. Uten denne bevegelsen er den eneste måten å åpne appbryteren på en iPhone å dobbeltklikke på Start-knappen.

iOS 11.1 beta 2 er for øyeblikket tilgjengelig for utviklere, men en offentlig beta skal være tilgjengelig like trygt som denne uken. Vi er fortsatt i betatestingsprosessen, mye gjenstår å polere, så det er ennå ikke klart når en offentlig versjon av iOS 11.1 vil bli sett. Når det er tilgjengelig deg vi vil gi deg beskjed så snart som mulig.

Kilde: macrumors.com