contadores Skip to content

Med iOS 11 kan hvem som helst spille inn historiene dine

iOS 11 bringer en etterlengtet ny funksjon som lar oss spille inn skjermen på iPhonen vår. Selvfølgelig er det noe Android allerede hadde før, men denne gangen kommer det en ubehagelig overraskelse for SnapChat-brukere eller hvilken som helst type sosialt nettverk som gjør det mulig å dele data i en begrenset periode.

Hvis du begynner å spille inn iPhone-skjermen og åpne SnapChat (for eksempel), kan du se alle historiene som brukerne tilbyr deg mens du spiller inn den og alt det uten at de visste noe. Selvfølgelig er det noe bekymringsfullt for de som ikke vil at videoen eller bildet deres skal lagres og bare vil gjøre noe i hemmelighet i noen sekunder.

Slik registrerer du skjermen på iOS-enheten din

via GIPHY

Det er ikke komplisert å spille inn skjermen takket være den nye iOS 11, for å gjøre dette trenger vi bare å gå til justeringer > Kontroll senter. Vi legger til knappen “Record Screen” og vi vil ha den tilgjengelig når vi vil.

Har den knappen alltid tilgjengelig i ethvert program, Vi kan aktivere skjermopptaket når vi ser noe vi er interessert i å lagre, enten midlertidig eller ikke. For øyeblikket er det ikke detekterbart av SnapChat eller andre lignende sosiale nettverk, så ingen vil vite noe.

Heldigvis for noen og uflaks for andre, har SnapChat kunngjort at i sin neste versjon 10.17.5, applikasjonen vil kunne gjenkjenne når noen spiller inn skjermen din og vil være ansvarlig for å gi råd til brukerne som lager historiene.

Men akkurat nå vil innspillingen av historier i noen applikasjoner ikke ha noen konsekvenser. Hvis du tar et skjermbilde, brukere vil bli varslet men mens alt du gjør er å spille inn video, vil synden din gå helt upåaktet hen.

Uansett hva du bruker den til, har du denne nye funksjonen tilgjengelig for hva du måtte ønske deg. Det er ganske nyttig for å registrere eller lære noen. Som de sier: en video er verdt tusen ord, eller noe sånt.

Kilde | mashable.com