oscuro

Med iOS 13 kan du slette apper fra oppdateringsmenyen

Den siste oppdateringen til iOS-systemet er enn√• ikke kommet. I den siste WWDC19-keynote presenterte Apple nyhetsene for iOS 13 til utviklerfellesskapet og allmennheten. inkludert m√łrk modusforbedringer i personvernet med “Logg p√• med Apple”, en fornyet Kart-app, blant andre funksjoner. Det har faktisk ikke gitt dem tid til √• dekke alle endringene som vil skje i den nye versjonen.

Som det skjer hvert år, inntil betaversjoner ikke når hendene til utviklere eller erfarne brukere, er ikke alle de nye funksjonene skjult. Dette er spesielt viktig, fordi enda flere samlinger kan vises i de neste samlingene, om enn i form av mindre justeringer. I dette tilfellet vil vi dele med deg en liten detalj om den nye oppdateringen, men noen brukere vil like det mye.

Har du noen gang g√•tt gjennom den typiske prosessen med √• m√•tte stoppe alle oppdateringer for √• frigj√łre plass? Plutselig, etter √• ha truffet “Oppdater alle” i App Store, dukket det opp et lagringsvarsel. S√• du m√•tte forlate App Store, holde fingeren p√• hvilken som helst app og fortsette med √• slette de du √łnsket. Med iOS 13, du trenger ikke lenger √• forlate app-butikken for dette som de viser oss fra MacRumors.

Kilde: MacRumors

Det kan interessere deg | WWDC 2019: alle nyhetene på iOS 13, iPadOS, tvOS 13, watchOS 6 og macOS 10.15

Gjennom den nye delen av oppdateringer, som er flyttet til konto-menyen for √• gj√łre plass for Apple Arcade, vi trenger bare √• gj√łre en gest for √• slette appene. Med bare √• skyve fingeren p√• hver app til venstre ser vi muligheten til √• slette. Etterp√• vil vi bare m√•tte bekrefte handlingen for √• slette alle applikasjoner fra telefonen v√•r. En mye enklere prosess for fremtiden.