contadores Skip to content

Med iOS 13 kan du slette apper fra oppdateringsmenyen

Den siste oppdateringen til iOS-systemet er ennå ikke kommet. I den siste WWDC19-keynote presenterte Apple nyhetsene for iOS 13 til utviklerfellesskapet og allmennheten. inkludert mørk modusforbedringer i personvernet med “Logg på med Apple”, en fornyet Kart-app, blant andre funksjoner. Det har faktisk ikke gitt dem tid til å dekke alle endringene som vil skje i den nye versjonen.

Som det skjer hvert år, inntil betaversjoner ikke når hendene til utviklere eller erfarne brukere, er ikke alle de nye funksjonene skjult. Dette er spesielt viktig, fordi enda flere samlinger kan vises i de neste samlingene, om enn i form av mindre justeringer. I dette tilfellet vil vi dele med deg en liten detalj om den nye oppdateringen, men noen brukere vil like det mye.

Har du noen gang gått gjennom den typiske prosessen med å måtte stoppe alle oppdateringer for å frigjøre plass? Plutselig, etter å ha truffet “Oppdater alle” i App Store, dukket det opp et lagringsvarsel. Så du måtte forlate App Store, holde fingeren på hvilken som helst app og fortsette med å slette de du ønsket. Med iOS 13, du trenger ikke lenger å forlate app-butikken for dette som de viser oss fra MacRumors.

Kilde: MacRumors

Det kan interessere deg | WWDC 2019: alle nyhetene på iOS 13, iPadOS, tvOS 13, watchOS 6 og macOS 10.15

Gjennom den nye delen av oppdateringer, som er flyttet til konto-menyen for å gjøre plass for Apple Arcade, vi trenger bare å gjøre en gest for å slette appene. Med bare å skyve fingeren på hver app til venstre ser vi muligheten til å slette. Etterpå vil vi bare måtte bekrefte handlingen for å slette alle applikasjoner fra telefonen vår. En mye enklere prosess for fremtiden.