contadores Skip to content

Med iOS 6 kommer synkronisering av notater og påminnelser til iCloud.com

Være ment å om kort tid vil vi ha en presentasjon av de nye funksjonene i iOS 6, hvor vi blant annet kan se den nye kartteknologien som Apple har utarbeidet.

Tilsynelatende forbereder Cupertino-selskapet også en oppdatering til iCloud.com slik at skysynkroniseringstjenesten også vil dekke Notes og Påminnelser-applikasjoner. Og dermed, vi vil kunne se fra en stasjonær nettleser hva vi har skrevet i disse applikasjonene.

Selv om det er et godt fremskritt å begå domenet iCloud.com tyngre, noen apper mangler fremdeles for å fullføre synkroniseringen. For eksempel ville det være fint å kunne bruke en ekstern filsøker, som Finder, men fra nettet.

Det ville også være fint å kunne konfigurere noen ting på vår iPhone eller iPad fra nettstedet, men det er mer komplisert å implementere. Og selvfølgelig begynner alle utviklere å bruke iCloud til global bruk, ikke bare noen tilfeller.

Vi er ivrige etter å se hva Tim Cook presenterer i den første grunnlaget for WWDC neste 11. juni, i løpet av en knapp måned.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!