Med iOS 7 kan du kontrollere iPad med … ansiktet!

Den nye versjonen av Apples operativsystem fortsetter å tilby oss nyheter som ikke hadde blitt nevnt. Hvis vi i går snakket om direkte synkronisering av kontakter, rask navigering mellom fanene til et program med en gest, de nye funksjonene til Finn min iPhone og påvisning av røde øyne og smil på bilder, i dag gir vi deg en ny funksjon som finnes i betaen til iOS 7. Guttene til 9to5Mac har oppdaget at i Tilgjengelighetsmenyen til iOS 7 er det en funksjon som vi kan kontrollere iPaden vår med hodebevegelser.

ios7headmovements

Det ser ut til at iOS 7 vil tillate oss å kontrollere iPad-en med ansiktene våre

Alternativet finnes i Innstillinger -> Generelt -> Tilgjengelighet og er designet for å hjelpe brukere med begrenset mobilitet i de øvre ekstremiteter.

Denne nye funksjonen gjør at iPad eller iPhone kan brukes for å fremheve elementene på skjermen og må aktiveres av et spesifikt tilbehør. Når denne funksjonen er aktivert, kan bevegelser konfigureres for å matche en bestemt funksjon. For eksempel kan en bryteraktivering programmeres takket være bevegelsen av hodet til venstre, mens bevegelsen til høyre kan programmeres for å aktivere en annen funksjon.

Testene som ble utført viser at gjenkjennelse av hodebevegelse gjennom kameraet er veldig nøyaktig, men at funksjonen fremdeles er ganske komplisert, siden hvert element på skjermen er uthevet i sekvensen, så du må vente til riktig øyeblikk for å kunne betjene med en bestemt funksjon.

For å forstå det bedre legger jeg igjen en video:

I begge tilfeller kan hodebevegelse brukes til å flytte en side til høyre eller venstre, starte Siri, trykke på Hjem-knappen, justere volumet eller simulere en pekepenn på skjermen. Når de kommenterer iPaditalia, er det viktig å huske at denne funksjonen, som alle de andre nye funksjonene som vi har navngitt i iOS 7 i løpet av disse dagene, er i beta og derfor bør brukes med forsiktighet, siden en gang aktivert, mister vi alle inngangene på berøringsskjermen.

Hva tror du? Vi fortsetter å oppdage nye ting i iOS 7, og at vi bare går for Beta 2 !. Det er fortsatt noen måneder før den endelige versjonen av Apples nye mobile operativsystem når publikum, tar ventetiden deg lang tid?