Med iOS 7 kommer direkte synkronisering av Google-kontakter

Med iOS 7 kommer direkte synkronisering av Google-kontakter

Når brukerne bruker iOS 7-betas, fortsetter vi å oppdage nyheter som inneholder Apples nye mobile operativsystem. Denne gangen handler det om direkte synkronisering med Google-kontakter. Vil du vite hvordan du aktiverer det? La oss finne det ut.

Hvordan aktivere direkte synkronisering av Google-kontakter i iOS 7

Som vi nevnte, mens vi bruker iOS 7, vises nye funksjoner som Apple har implementert i den nye versjonen av operativsystemet. De av Cupertino har implementert Googles kontakter synkroniseringsfunksjonen for å la synkroniseringen av Google-kontaktene våre være enkel og direkte fra adresseboken til iPhone og iPad.

For √• starte synkroniseringen av Google-kontakter i iOS 7 uten problemer, m√• vi f√łrst konfigurere Gmail-kontoen v√•r fra Innstillinger -> Mail, kontakter, kalendere. Etter √• ha lagt inn dataene til Gmail-kontoen v√•r, kommer vi inn i seksjonen der vi kan aktivere eller deaktivere synkroniseringen av Gmail-meldinger, kontakter, kalendere og notater. Vi m√• bare aktivere Google-kontakter slik at mark√łren blir gr√łnn. Vi vil ha det.

ios-7

Synkronisering er toveis, så eventuelle tilleggskontakter på iPhone eller iPad blir lastet opp til Gmail og omvendt. I adresseboken kan vi skjule de enkelte gruppene av Gmail (for hver av våre kontoer) og til og med de vi har i iCloud for å skille mellom de forskjellige kontaktene.

Som kommentert p√• iPaditalia, vil endringene vi gj√łr i hver Gmail-konto fra nettet automatisk synkroniseres fra dette √łyeblikk.

Det er ikke den eneste nyheten som vi har oppdaget i iOS 7. I går så vi at Beta 2 av det nye mobile operativsystemet til eplet, inkluderte integrasjon med Vimeo og Flickr, som blir med i integrasjonen med Facebook og Twitter som allerede eksisterte i iOS. 6. Takket være integrasjonen med disse nye tjenestene, kan vi laste opp videoer til Vimeo eller bilder og videoer til Flickr direkte fra operativsystemet, uten å måtte ty til tredjepartsapper.

Vi har også sett i dag at Beta 2 fra iOS 7 inkluderer en fornyet Voice Notes-applikasjon. Applikasjonen, som det har skjedd med alle applikasjonene i systemet, har gjennomgått en omfattende renovering, både visuelt og funksjonelt.

I iPadizate vil vi fortsette å telle alle nyhetene vi lærer om iOS 7. Når nye Beta kommer ut, vil vi fortsette å oppdage nyheter og Apple vil fortsette å rette opp feil som har oppstått under utviklingen og som blir oppdaget takket være betas.

Hva synes du om den nye synkroniseringen av Google-kontakter?