contadores Skip to content

Med iOS 8 og Yosemite kan vi i video registrere hva som skjer på skjermen til iPad eller iPhone

OS X Yosemite lar deg fange på video det du ser på skjermen til en iPad eller iPhone med iOS 8

Som vi har fortalt deg de siste dagene, Apple har kunngjort iOS8, det nye operativsystemet for mobile enheter og OS X Yosemite for Mac-stasjonære og bærbare datamaskiner. Det var en åpen hemmelighet som til slutt ble bekreftet på WWDC 2014 i San Francisco.

Den nye skrivebordsversjonen er lastet med nye funksjoner og et fornyet visuelt utseende veldig i tråd med den som startet med iOS 7. Blant alle disse nye funksjonene er det uten tvil en som har hatt en veldig god mottakelse av brukere, selv om den i prinsippet ikke er beregnet på dem alle.

skjerm-video capture-ios-8-os-x-yosemite-1

Denne funksjonen består av muligheten til å fange alt som vises på skjermen på vår iPhone eller iPad, direkte på skjermen på vår MacJa, kjører OS X Yosemite. Som foreslått av Apple, vil det være rettet mot utviklere slik at de kan lage en videoforhåndsvisning av applikasjonen deres og senere laste den opp til App Store og at brukerne har mer informasjon om den, selv om egentlig enhver bruker kan dra nytte av denne funksjonen.

Det kan vi si det er det perfekte supplement til skjermdumpene som allerede finnes i App Store, men nå på video. Denne forhåndsvisningen av applikasjonene vi allerede kunne se i Google Play Store fra Android-enheter, men fra nå av vil vi ha dem i Apple-butikken.

skjermdump-videoopptak-ios-8-os-x-yosemite-2

Prosedyren for å ta video i sanntid på vår Mac er veldig enkel, bare Når du kobler iPhone eller iPad med Lightning-USB-kabelen til datamaskinen, vises en kopi av skjermen til enheten vår på Mac automatisk og vil fungere som om det var et mer videokamera. Deretter gjenstår det bare å registrere det med Rask tid.

Tidligere var ikke prosessen så rask og enkel som den vil være fra nå av

Inntil nå, prosessen var ikke så enkel og heller ikke så rask, og vi måtte ha ekstra kabler eller maskinvare for eksempel lydvideo-adaptere, HDMI-kabler eller dedikerte opptaksenheter. Et annet system som ble brukt var å bruke airplay og gjenskape lyd- og videosignalene på en datamaskin ved hjelp av programvare som simulerer å være en enhet som er kompatibel med denne teknologien.

Selv om Apple har utpekt apputviklere som eneste mottakere av denne funksjonen, vi kan tenke på mange situasjoner der du kan få mest mulig ut av denne funksjonen uten å være programmerer.

skjermdump-videoopptak-ios-8-os-x-yosemite-3

Du kan for eksempel gjøre det lage tutorials på en enkel måte, a gjennomgang av enhver søknad eller lag en video om et spill og last den opp til sosiale nettverk for vennene dine å se hvor flink du er.

Som de forteller oss fra 9to5Mac, innspillingen har noen forsinkelsesproblemer, selv om kvaliteten forventes å bli bedre når versjonene av iOS 8 og OSX Yosemite endelig blir utgitt.

Synes du dette er nyttig ny funksjon i OS X Yosemite? Kan du tenke på noen annen situasjon der det ville være bra?