Med iPadOS 14, strekker tastatur og mus også til spill

Eple arkade

Mobil videospill er en av de viktigste inntektskildene for App Store, som de siste årene har klart å bli en av de mest relevante plattformene. Imidlertid er det fortsatt mange spillere som anser mobile plattformer for å være dårligere, ikke bare for de mulige forskjellene som kan være i form av grafikk, men for å tilby opplevelser som i mange tilfeller er dedikert til tilfeldige spillere. Dette kan imidlertid endre seg ganske snart.

Spillene avhenger direkte av kontrollmetodene som er tilgjengelige for brukeren på hver plattform. Og selv om mange kan tilpasse kontrollene sine til en slags taktil knapping, kan du ikke oppnå en så nøyaktig og behagelig opplevelse. som den som kan tilby en fysisk kontroller eller et tastatur og en mus. Av denne grunn, og for å tilby flere alternativer til brukerne deres innfødte, integrerte iPadOS 13, iOS 13 og tvOS 13 for første gang for å se støtten ved kontrollene til Xbox og PlayStation.

Dette trekket viste seg å være ganske nyttig i lanseringen av Apple Arcade, som har hatt stor fordel av innfødt gamepad-støtte. Apple ønsket imidlertid ikke å stoppe der, og siden iPad nå også støtter en mus, har de benyttet anledningen til å få iPadOS 14 til å bli Den første oppdateringen med spillmus og tastaturstøtte. Dermed vil utviklerne ha enda flere alternativer, og Apple baner vei for ankomsten av spilltjenester i skyen.

apple-arcade controller ps4 xbox

Det kan interessere deg | iPadOS 14: en evolusjon for iPad lastet med nyheter

I tillegg til denne endringen kommer de neste oppdateringene for iOS, iPadOS og tvOS støtte for Xbox Elite Controller 2 og Xbox Adaptive Controller lagt til. I dette tilfellet må det bemerkes at integrasjonen av det andre vil gi bedre tilgjengelighet for kompatible spill, slik at flere får glede av opplevelsene som App Store tilbyr. Alt for å gjøre spill mer inkluderende enn noen gang.