Mediaset og Wiko lanserer Divinity-smarttelefonen

Selskapene Wiko og Mediaset De har lansert en siste generasjons smarttelefon når det gjelder funksjonalitet og design som heter Guddommelighet.

Bilde - Mediaset og Wiko lanserer Divinity-smarttelefon

Mediaset og Wiko inngår en avtale der de bestemmer seg for å lansere Wiko Divinity-smarttelefonen på markedet. Wiko er den Nest bestselgende merkevare av gratis smarttelefoner i Portugal og Frankrike. Divinity-mobilen er en neste generasjons smarttelefon i henhold til kanalens egenskaper, en telefon designet for Divinity-målgrupper, for eksempel urbane kvinner mellom 16 og 44 år gammel.

Wiko er et nytt europeisk merke dedikert til mobilutvikling. De har tenkt å selge telefoner med siste funksjoner til meget konkurransedyktige priser. Dette kompletteres av effektiv teknisk service og personlig kundeservice.

Divinity-mobilen har en aluminiumshus i lillaI tillegg har pakken en Divinity polka dot deksel. Tilbehør til pakken inkluderer også: en skjermbeskytter og et 8 GB MicroSD-kort.

Bilde - Mediaset og Wiko lanserer Divinity-smarttelefon

Divinity smarttelefon, spesifikasjoner

– Wiko, DARKMOON-modell – Quad Core 1,3 GHz prosessor – 4,7 tommers skjerm- Bakkamera med 8 MP og frontkamera med 5 MP-dobbelt SIM-tilkobling – 1 GB RAM-minne – Internt minne på 4 GB utvidbart opp til 32 GB via Micro SD – Android 4.2.2 Jelly Bean operativsystem

Kort sagt, en smarttelefon med høy ytelse og en eksklusiv design som kan fås gjennom Mediasets nettbutikk og offisielle distributører hos 189,90 euro.