MediaTek kunngjør to nye 64-bits prosessorer

I løpet av denne uken, fra 13 til 16, ble vårversjonen av Hong Kong elektronikkmesse avholdt (høstversjonen blir holdt fra 13. til 16. oktober) og i den MediaTek har introdusert sine nye prosessorer for mobile enheter.

Mediatek SoCMediatek er allerede til stede i mange av våre enheter.

Organisert av Hong Kong Trade Development Council og holdt på Hong Kong Convention and Exhibition Center, presenterer Hong Kong elektronikkmesse alle slags av produkter.

På de flere tribunene som er MediaTek, kan du finne både elektroniske tjenester og audiovisuelle produkter, merkevareelektronikk, økologiske produkter, webverdenen, emballasje og design, navigasjonssystemer, nye oppfinnelser, telekommunikasjonsprodukter og testing, inspeksjon og sertifisering av tjenester.

Dette er stedet der MediaTek har bestemt seg for å presentere sine nye prosessorer, i håp om å utvide virkningen i mobiltelefonens verden. Prosessorene blir allerede brukt i en rekke telefoner og enheter, alt fra billige smarttelefoner, for eksempel ECOO Aurora E04 eller Jiayu S3, til noen av high-end flaggskipene til de beste merkene, for eksempel den nylig lanserte HTC One. M9 +.

De nye MediaTek-prosessorene er orientert mot nettbrettmarkedet

Nå håper MediaTek å lykkes og stjele markedet fra konkurrentene, spesielt Intel, med det siste paret mobil- og nettbrettprosessorer, MT8163 og MT8735, begge med fire kjerner og med en 64-biters arkitektur.

MediaTek MT8163Salgsfremmende plakat av MT8163 den enkleste av de 2 nye MediaTek.

Den første av disse er en rimelig prosessor ved navn MT8163. Denne brikken er designet for nettbrett med lav pris, og støtter bare wifi-tilkobling. Med det fortsetter MediaTek å holde seg til A53-kjernene som base, og klarer å behandle med nok hastighet til å jobbe på 1080p.

Android 5.1 Lollipop er operativsystemet du velger, og SoC kommer med H.624-video, dual WIFI, BT 4.0. og GPS.

MediaTek MT8735MediaTek MT8735 har bedre spesifikasjoner. Begge er designet for nettbrett.

Angående det andre, brikkesettet MT8735, vi snakker om en prosessor bedre ytelse, litt forbedret med integrert LTE-støtte, for å bruke FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA, CMDA2000, full modus for 4G-TDS nettbrett og GSM-nettverk. Resten av maskinvaren er praktisk talt den samme som MT8163.

Det kan forventes at etter denne kunngjøringen, at mange av de internasjonale og kinesiske nettbrettprodusentene bestemmer seg for å integrere en av MediaTek-prosessorene i deres lave og mellomstore enheter, når disse nye komponentene vises på produsentens marked.

Vi vil se hvordan terminalene som inkluderer disse behandlingsenhetene fungerer, og hvordan de svarer til de økende kravene til disse enhetene.

Hvis resultatene er gode, kan MediaTek vinne terreng for andre merker, og se hvor mange av produsentene som velger sine elektroniske komponenter til skade for dyrere andre, for å gi kundene gode ytelsesenheter til en mer konkurransedyktig pris.

Har du en mobil enhet med en MediaTek i tarmen? La oss få vite hva du synes om deres ytelse i kommentarene.