Meizu MX3 ankommer Europa til en ublu pris

Meizu har endelig landet i Europa og har presentert en av de mest kommenterte terminalene de siste dagene. Det handler om Meizu MX3, en god telefon med en veldig konkurransedyktig pris i hjemlandet.

Tekniske egenskaper for Meizu MX3

Meizu MX3 har en 5,1-tommers skjerm og har en oppløsning på 1800 x 1080 piksler.

Bilde - Meizu MX3 ankommer Europa til en ublu pris

Interiøret er utstyrt med en prosessor Samsung Exynos åttekjerne, en PowerVR SGX544 MP3 GPU, 2 Gb RAM og 16, 32 og 128 Gb intern lagring.

Den har et bakkamera med en 8-megapiksel LED-blits og et 2-megapiksel foran kamera. Som operativsystem har den Android 4.2.

En høy pris

Meizu MX3 ble presentert i går i Paris. Alt veldig fint til den prisen den vil markedsføres til, er kjent.

Den kinesiske terminalen Det vil koste 449 euro hvis vi velger 16 Gb-versjonen og av 549 euro hvis vi velger 128 Gb modellen.

Denne prisen det er dobbelt så mye som prisen det koster i hjemlandet, så det Meizu det ville bryte en av politikkene som har ført den til suksess i Kina, som ikke er noe mer enn den utmerkede kvaliteten og prisforholdet for terminalene.

Bilde - Meizu MX3 ankommer Europa til en ublu pris Dette er grunnen til at mange har blitt skuffet etter at den første versjonen av telefonen vil koste mindre enn den nye versjonen.

Derfor må du gå til importører for å få Meizu MX3 til den prisen den koster i Kina. Selvfølgelig må vi fortsatt se hva de gjør Xiaomi og Jiayu, som forventes å ankomme snart på det europeiske kontinentet.

Vil prisøkningen bli mer vanlig? Hva vil Xiaomi og Jiagyu gjøre? Vi kan bare vente.

Via: ADSLZone

Tabla de contenidos