Meizu MX4 er nå offisiell: kjenner spesifikasjonene

Jeg hadde fortalt deg om denne terminalen for bare noen dager siden, der jeg fortalte deg at vi står overfor de åtte mest forventede kjernene for øyeblikket. Vi forventet å vite alle spesifikasjonene til terminalen i dag, 2. september, så vi vet allerede alle spesifikasjonene til den etterlengtede Meizu MX4, som bortsett fra endringer i siste øyeblikk, vil bli utgitt i salg neste 20. i denne måneden.

Meizu MX4 har en skjerm på 5,4 tommer og 1080p oppløsning, ledsaget av fine rammer som knapt merkes på bare 2,6 millimeter. Vi står overfor en elegant terminal som har en metallramme rundt som går gjennom enheten, og gir den en virkelig attraktivt utseende.

Bilde - Meizu MX4 er nå offisiell: kjenner spesifikasjonene Når det gjelder prosessor, har Meizu MX4 en 8-kjerne MediaTek, en MT6595 med en PowerVR Series 6 GPU i tillegg til 3 RAM. Jeg hadde snakket med deg selvfølgelig om kameraet, som har vakt oppmerksomhet for at vi ikke har noe mer og intet mindre enn 20,7 MP, med dual-LED-blits. Han er i stand til det rekord i 4K og sakte film med 120 fps ved FullHD.

Inni kan vi finne Flyme 4.0 OS, en versjon utviklet på Android 4.4 KitKat som snart kommer til forgjengerterminalene til Meizu. Batteriet når 3.100 mAhstøtter også Europeiske LTE- og 3G-nettverk.

Prisen varierer avhengig av intern lagring, siden vi har tilgjengelig i terminal i flere versjoner. Hvis vi ønsker å få den mest grunnleggende versjonen av 16 GB, prisen på terminalen vil være 222 euro, av 32 GB av 247 euro og av 64 GB av 272 euro. Prisforskjellen mellom de to versjonene er minimal, og det er derfor vi har å gjøre med en flott smarttelefon med verdi for pengene, og som vi kan glede oss til 20. september.

Hva synes du om Meizu MX4?